ADATA anunță astăzi o nouă gamă de baterii externe care se caracterizează prin design-ul modern, funcționalitate și opțiuni de culoare. Noile modele de la ADATA sunt P10000, P5000, P10050C și P10050V.

ADATA P10000 – Putere mobilă uimitoare

Cu un model modern de mozaic și efect holografic subtil, ADATA P10000 cu capacitate de 10.000mAh arată ca un dispozitiv dintr-un film de acțiune SF. Utilizatorii vor fi fascinați de modul în care modelul mozaicului strălucește și se schimbă în timp ce se rotește în lumină. P10000 este disponibil în șase culori pentru a se potrivi cu orice personalitate și acceptă intrarea 2A pentru reîncărcare rapidă. Conceput pentru siguranța utilizatorilor, P10000 este echipat cu multe caracteristici de siguranță, incluzând o carcasă realizată din material ignifug, un design al circuitului care împiedică supraîncărcarea și descărcarea și alte mecanisme care contracarează scurtcircuitarea sau supratensiunea.

ADATA P5000 – Putere mobilă potrivită în orice context

Cu o capacitate de 5.000mAh și o formă ultra-compactă (10 cm) și ușoară (110 g), ADATA P5000 oferă utilizatorilor echilibrul perfect între putere și portabilitate excelentă. Design-ul P5000 este unul minimalist, cu un exterior texturat, inspirat de piele, care nu va fi afectat de amprente sau urme de murdărie și vine în șase opțiuni de culoare – albastru deschis, albastru închis, roz, roșu, negru și alb. Contururile sale ergonomice îl fac ușor și confortabil de ținut într-o singură mână. În plus, modelul P5000 este echipat cu un detector de bancnote false. Acesta utilizează lumină ultravioletă (UV) pentru a descoperi marcajele de securitate UV pentru a ajuta utilizatorii să identifice eventualele falsuri.

ADATA P10050C – Un design inspirat de mare

Bateria externă cu capacitate de 10.000mAh ADATA P10050C are un design industrial și nu arată ca niciun alt powerbank de pe piață. Inspirat de texturile găsite pe scoici și pe furnirul lucios din perle, P10050C are un exterior elegant, cu crestături organice, care oferă un feeling de lux și eleganță. Cu două porturi USB de 2.4 A, utilizatorii pot încărca simultan două dispozitive. În plus, cu încărcarea pass-through, dispozitivele pot fi încărcate în timp ce bateria se reîncarcă, economisind astfel timp prețios pentru utilizatori. Mai mult, modelul P10050C are o lanternă LED încorporată, care poate fi utilă la căutarea de obiecte în interiorul genții pe timp de noapte și suportă USB Type-C.

ADATA P10050V– Energizare prin culoare 

Bateria compactă și portabilă ADATA P10050V vine într-o gamă de opțiuni de culori, de la vivid la clasic, pentru a se potrivi cu orice personalitate, ce de exemplu albastru deschis, albastru închis, roz, roșu, negru sau alb. Dispunând de o capacitate de 10.000mAh, dispozitivul are suficientă putere pentru a încărca complet o tabletă sau un smartphone de patru ori. Două porturi USB de 2,4A și încărcarea pass-through permit utilizatorilor să încarce simultan P10050V împreună cu alte două dispozitive.

La fel ca modelul P10000, toate bateriile externe menționate mai sus au mecanisme de siguranță care împiedică supraîncărcarea, scurtcircuitarea și supratensiunea.

Disponibilitate

Modelele ADATA P10000 și P5000 vor fi disponibile începând cu luna august, în timp ce modelele P10050C și P10050C vor fi disponibile din luna septembrie. Disponibilitatea exactă pentru aceste produse noi poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe informații despre disponibilitatea și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat distribuitor ADATA prin www.adata.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.