Lasă deoparte manierele! Totul este permis în noul show de actualitate LadyGang difuzat duminicadin 4 noiembrie, de la ora 23:30. Inspirat de cunoscutul podcast, The LadyGang, seria de douăsprezece episoade, a câte treizeci de minute, urmărește grupul de fete celebru la Hollywood format din Keltie Knight, Becca Tobin și Jac Vanek, căruia i se alătură invitați celebri pentru discuții necenzurate, sincere și spumoase pe teme sensibile pe care le-ai discuta numai cu prietenii apropiați. Fără limite la subiectele abordate, amuzantul trio va discuta despre o varitate de subiecte de la social media la vicii personale, bani, sex, relații și drepturi egale cu invitați precum Ed Sheeran, Karamo Brown, Jamie-Lynn Sigler, Robin Thicke and April Love Geary, Jenna Ushkowitz, Kevin Mchale și mulți alții. Acest grup de fete este unul emancipant și amuzant.

Podcastul LadyGang, având ca public femei din generația millennials, a înregistrat peste 25 de milioane de descărcări online din 2015, anul lansării. A fost ales “Podcast of the Year”, recomandat de People’s Magazin și introdus în “Must List” de către Entertainment Weekly. Este deasemenea nominalizat E!’s People’s Choice Awards la categoria Best Pop Podcast of 2018.

ECHIPA LADYGANG

Keltie Knight

Keltie Knight este câștigătoare a premiului Emmy, personalitate de televiziune și prezentatoare la Entertainment Tonight. A fost co-prezentator CBS la evenimente naționale ca “Thanksgiving Day Parade” și “Grammy Awards Red Carpet”. Este prezentă la The Talk, CNN, HLN și moderator pentru Vanity Fair. Knight este cunoscută și pentru operele de caritate, în prezent lucrează cu Humane Society și Beagle Freedom Project și a ajutat la strângerea a peste 300.000$ pentru National MS Society și aproape 1 milion de dolari în anii în care a prezentat Circle of Hope/Dancers Against Cancer Charity Gala.

Becca Tobin

Actriță, cântăreață, dansatoare și prezentatoare, Becca Tobin a intrat în istoria pop culture după rolul de ‘fată rea’ – Kitty în programul produs de FOX, Glee. A apărut deasemenea în NCIS: Los AngelesDrop Dead Diva și Mystery Girls. Recent a apărut în producțiile Hallmark: Love at First Dance și A Song for Christmas. Originară din Georgia, Torbin s-a mutat la New York pentru a urma cursurile American Musical and Dramatic Academy. După terminarea cursurilor a jucat în Rock of Ages pe Broadway și a fost în turneu cu Trans-Siberian Orchestra. În prezent locuiește în Los Angeles împreunăcu soțul și câinele lor, Orly.

Jac Vanek

Jac Vanek este o femeie de afaceri, CEO și influencer pentru generația ei în muzică și modă. A dezvoltat de la zero brandul Jac Vanek și l-a transformat într-un reper neconvențional care a trasat granițe, standarde și noțiuni în industria modei. Grafica îndrăzneață și sloganurile exprimă pline de curaj ceea ce toți gândesc și au fost purtate de vedete ca Vanessa Hudgens, Cara Delevingne, Joe Jonas, Lindsay Lohan și Ellie Goulding. Brandul Jac Vanek a fost distribuit în magazinele Topshop, Zumiez, Bloomingdales și Revolve, dar și alte magazine de lux. Preocupările și interesele brandului pot fi observate și în noile proiecte: tutorialele de machiaj la minut pentru fete comode, podcastul The First Degree și un nou joc de cărți dedicat femeilor.

LadyGang este produs de Purveyors of Pop and Entertainment One (eOne) cu Matt Anderson, Nate Green și Cooper Green pentru Purveyors of Pop, Tara Long pentru eOne. Joe Braswell, Steve Barry, Keltie Knight, Becca Tobin și Jac Vanek sunt producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.