Din 26 aprilie, de la ora 06:50 (și din 1 mai, de la ora 07:20), Minimax difuzează o nouă premieră animată: serialul maghiar „Clubul căstănelelor” (producție 2016, a cărui dată de difuzare a fost schimbată, acesta fiind anunțat inițial pe 1 aprilie). În fiecare zi a săptămânii, copiii de 2 – 8 ani sunt invitați să pornească în aventuri extraordinare, împreună cu Liza și prietenii ei: Căstănel, Forfecuță, Balonaș și Raza soarelui, care îi vor învăța o mulțime de lucruri interesante! Personajele animate sunt inspirate de cele patru elemente (pământ, aer, apă și foc) și folosesc dialoguri inteligente și melodii ușor fredonabile, pentru a transmite copiilor informații și valori utile în viața de zi cu zi, la o vârstă la care încep să descopere lumea înconjurătoare.

În fiecare țară europeană în care este difuzat serialul pentru copii (Croaţia, Slovenia, România), Minimax s-a asigurat că vocea Lizei este interpretată de o fetiţă talentată: în ţara noastră, a fost aleasă Ioana Dudaș (9 ani), din Oradea. Ioana nu este străină de luminile scenei – urmăriți-o cântând pe canalul ei de YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCt-90wU7BEb9S6pAKfuhv0A

Primul sezon al poveștii animate are 13 episoade (al doilea s-a lansat în Ungaria în noiembrie 2017, având mare succes). Copiii care l-au urmărit pe Minimax HU au devenit imediat fani, costumându-se în personajul lor preferat la grădiniţă și mergând la spectacolele tematice „Clubul căstănelelor” organizate la Budapesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.