E! anunță astăzi că Victoria Beckham va primi disticția E! People’s Choice Awards – Fashion Icon, premiu oferit pentru prima dată. Directorul creativ al brandului Victoria Beckham și style iconul internațional va primi un trofeu care onorează influența sa în domeniul modei din întreaga lume. E! People’s Choice Awards difuzat în direct din Barker Hanger din Santa Monica este transmis și în România pe 12 noiembrie de la 4:00 am.

Mă simt onorată să fiu prima persoană premiată la această categorie din cadrul ‘E! People’s Choice Awards’. Anul acesta sărbătorim 10 ani de la înfințarea brandului iar acest premiu este o modalitate excelentă de a marca un deceniu de existență” a declarat Victoria Beckham. “Sunt extrem de fericită să fiu prima persoană care primește această distincție. Iubesc ceea ce fac și sunt recunoscătoare că am avut oportunitatea să le fac pe femei să se simtă mai puternice prin intermediul colecțiilor mele. 11 noiembrie va fi o zi foarte specială pentru mine.”

Victoria Beckham este o femeie de afaceri de succes, designer de modă, un model de urmat și o voce care reprezintă femeia modernă” a spus Jen Neal, Executive Producer, Live Events, Executive Vice President, Marketing pentru E! “La zece ani de la înființare, brandul ei reprezintă o influență culturală la nivel global și nu am putut găsi o persoană mai potrivită căreia să îi decernăm premiul ‘E! People’s Choice Awards’ – Fashion Icon Award.

Lansat în 2008, Victoria Beckham fashion brand a dezvoltat produse într-o direcție distinctă și actuală. A fost apreciat deasemenea și în cadrul prestigiosului British Fashion Awards în 2011 și în 2014 primind distincția Designer Brand of the Year. Prezent în peste 400 de magazine din peste 50 de țări la nivel internațional, brandul se evidențiază prin măiestrie, calitatea fabricării și materialele folosite pentru cele patru direcții dezvoltate de Victoria Beckham în studiolul din Londra.

The E! People’s Choice Awards este produs de Wilshire Studios și Den of Thieves cu Jesse Ignjatovic și Evan Prager în rolul de producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.