Sony Interactive Entertainment și Lenovo anunță acordul de licență pentru design-ul unui headset VR

0
968
Ascultă acest articol


Sony Interactive Entertainment (SIE) și Lenovo anunță semnarea unui acord de licență de brevet pe o perioadă de 2 ani. Acesta oferă Lenovo licența de a folosi design-ul PlayStation VR (PS VR) pentru casca de realitate virutală Lenovo Mirage Solo.

“Suntem încântați să anunțăm că am acordat licența de design PS VR către Lenovo,” a declarat Riley Russell, Chief Legal Officer SIE. “Design-ul PS VR a fost apreciat la scară largă, iar acesta este rezultatul muncii inginerilor PlayStation, desfășurată de-a lungul mai multor ani. Acordul cu Lenovo este o dovadă a calității design-ului PS VR, precum și a angajamentului SIE de a crea experiențe VR uimitoare și de a contribui la dezvoltarea industriei VR.”

“Ne bucurăm să începem parteneriatul cu Sony,” a declarat Yao Li, vicepreședinte Lenovo Consumer Tablets and Smart Devices Product and Business Management. “Design-ul PS VR este superior altor sisteme de acest fel. Acest acord ne va permite să colaborăm pentru a îmbunătăți nivelul de complexitate a design-ului și atractivitatea industriei VR, care se extinde rapid. Acesta este totodată un exemplu remarcabil ce ilustrează măsura în care brandurile consumer din industria VR pot colabora pentru a crea rezultate pozitive în piață.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.