Ascultă acest articol


Cartoon Network celebrează luna aceasta aniversarea a 20 de ani a celebrului serial animat “Fetițele Powerpuff”, cu un videoclip special creat de femei din lumea animației, dar și printr-un program de internship, lansarea unui pulover EMPOWERPUFF, împreună cu Lingua Franca, și printr-o retrospectivă a premiilor câștigate de-a lungul timpului de celebrul serial; toate acestea vin să le onoreze pe cele trei personaje principale – Blossom, Bubbles și Buttercup.

În cadrul celebrării, Cartoon Network își propune să amplifice valorile aduse de cele trei supereroine ca reprezentante a împuternicii femeilor la nivel global.

Cartoon Network și Lingua Franca au colaborat pentru a lansa împreună un pulover negru, din cașmir, brodat de mână în trei culori: albastru, verde și roz, care va fi disponibil de la măsura S la XL.

Ca parte a unui viziuni comune de împuternicire a fetelor și femeilor pentru un viitor sănătos și de succes, profitul obținut va fi donat către The Lower Eastside Girls Club.

Cinci femei animator din Argentina, China, Ungaria, Coreea de Sud și Statele Unite și-au unit puterile pentru a crea fiecare câte o animație de șapte secunde pentru o nouă versiune a coloanei sonore a serialului. Cele cinci animații au format împreună cel mai nou videoclip #empowerpuff.

Serialul “Fetițele Powerpuff” poate fi urmărit la Cartoon Network, de luni până vineri, de la ora 14.05.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.