Ascultă acest articol


TNT va lansa astăzi, de la ora 21.00, al doilea sezon al serialului dramatic german, „4 Blocks”, o producţie TNT Serie, cu Kida Khodr Ramadan Veysel Gelin, Massiv, Maryam Zaree, Karolina Lodyga, Oliver Masucci și Sami Nasser în rolurile principale.

Serialul a fost filmat în Germania şi este produs de TNT Serie şi Wiedemann & Berg Television, în regia lui Marvin Kren, scris de Hanno Hackfort, Bob Konrad şi Richard Kropf; producătorii sunt Max Wiedemann, Quirin Berg, alături de Hannes Heyelmann şi Anke Greifeneder, din partea Turner.

„4 Blocks” și-a sărbătorit premiera la Berlinale în februarie 2017 și, de atunci, a fost prezent la numeroase festivaluri din întreaga lume. Serialul a câștigat deja 15 premii, printre care Premiul Grimme.

Primul sezon a fost lansat până acum în Norvegia și Danemarca şi a fost difuzat pe canalele Turner din Polonia, România şi Franța. Serialul a fost disponibil în mai mult de 200 de țări cu Amazon Prime.

„4 Blocks” spune o poveste despre prietenie şi familie, trădare şi vinovăţie din sânul unei clan arab din Berlin. Personajul principal este Ali Hamady (Kida Khodr Ramadan), care vrea să iasă din afacerile criminale în care este implicat si din cele „patru blocuri”, de dragul soţiei şi a fiicei sale. În momentul în care cumnatul său este arestat, Ali Hamady intră într-o vâltoare a crimei şi intrigii, din care nu mai poate ieşi.

Serialul poate fi urmărit la TNT în fiecare luni, de la ora 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.