„Before Breakfast” de Eugene O`Neill, o producție a Teatrului Maria Filotti din Brăila este spectacol invitat la unteatru joi, 29 noiembrie. Vor fi două reprezentații, programate la 19:00 și 21:00.

Cuplul regizoral Andrei și Andreea Grosu declară: „Pentru noi nu este un spectacol, este o experiență irepetabilă, un moment de întâlnire cu doi actori pe care credeam că îi cunoaștem, dar care ni s-au revelat în feluri noi, uluitoare. Datele sunt simple, o dimineață, doi oameni și micul lor dejun. E ultimul lor mic dejun și asta deja nu mai e simplu”. Regizorii adaugă: „Te invităm să vezi o bucățică de viață netrucată pe care sperăm să o iei cu tine și să o porți, să o povestești sau să o ții secretă.

Această versiune scenică spune povestea a doi oameni, el și ea, într-o cameră înghesuită cu amintiri și o cafea aburindă pe masă. Totul pare relativ obișnuit, intrat (sau ieșit din?!) în rutină: o dimineață ca toate diminețile, cu trezire, cu primul cuvânt, cu primul gând, cu speranța unei zile victorioase, cu micul dejun. Desigur, lucrurile nu rămân chiar așa, apar lucrurile pe care nu și le spun de frică sau pentru că nu știu cum. Nerostitele plutesc prin cameră și-și fac culcuș în mintea lor. De fapt, acest mic dejun este o luptă. Lupta în doi e o luptă crudă care nu are un câștigător, amândoi pierd. Orice luptă are un final, iar după un final toate o pot lua de la capăt.

Sau poate că în zilele cu un mic dejun reușit, se salvează.” concluzionează Andrei și Andreea Grosu.

Spectacolul are o durată de 60 de minute și a avut premiera pe 16 septembrie 2018, la Brăila.

Versiune scenică și regie artistică: Andrei și Andreea Grosu

Scenografie: Vladimir Turturica

Distribuţia:

  • Doamna Rowland – Mihaela Trofimov
  • Alfred – Richard Bovnoczki

Biletele pentru spectacolele de la unteatru sunt în vânzare pe platformele specializate, iar detaliile sunt disponibile pe unteatru.ro. Rezervările se pot face prin sms la 0721 268 516 sau email la rezervari@unteatru.ro , specificând numele, data, spectacolul și numărul de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.