Ascultă acest articol


Cine a spus că marțea nu poate fi seară de film? AMC vine cu o propunere de nerefuzat, 4 filme de top care te pot ține ocupat în fața televizorului și îți vor face seara de marți mai frumoasă.

Beowlf este povestea ulimului erou care pleacă într-o călătorie pentru a omorî un monstru pe nume Grendel (Crispin Glover), o creatură desfigurată și hidoasă asemănătoare cu un troll, cu puteri supraomenești. Ray Winstone, Crispin Glover, Angelina Jolie și Anthony Hopkins își joacă rolurile remarcabil în acest film, clasat pe locul 1 la casele de bilete din SUA și Canada, aducând încasări de  peste 30 de milione de dolari. Vă dăm întalnire pe 5 februarie în fața micului ecran, începând cu ora 20:05.

Catwoman este un film american din 2004, regizat de Pitof Comar care le are în distribuție pe celebrele Halle Berry și Sharon Stone, în rolurile principale. După parerea criticilor, este un film cu și despre Halle Berry, despre frumusețea și sex appeal-ul ei, care trebuie să recunostem, nu sunt deloc de neglijat. Nu uitați, ne vedem marți pe 12 februarie de la ora 20:15 la AMC!

Continuăm seria filmelor cu super-eroi și aducem în fața micilor ecrane pe cel mai cunoscut erou dintre toți,  Superman, pe 19 februarie de la ora 19:25! Superman Revine, în regia lui Ryan Singer, a fost nominalizat la Oscar în 2007, la categoria Cele mai Bune Efecte Vizuale. Rolul principal este jucat de Brandon Routh, iar maleficul Lex Luthor este interpretat de Kevin Spacey. După o dispariție de mai mulți ani, Omul-de-Oțel revine pe Pământ pentru a-și înfrunta vechii dușmani.  Într-o încercare de a proteja lumea pe care o iubește de distrugerea cataclismică, Superman pornește într-o călătorie epică de iertare și salvare, care îl poartă din adâncurile oceanului până în îndepărtarea spațiului cosmic.

Misticul și supra-naturalul, lupta dintre Rai și Iad se regăsesc în filmul Constantine, din 26 februarie de la ora 20:00 la AMC.  Keanu Reeves joacă rolullui John Constantine, care este căutat de detectiv Angela Dodson pentru a o ajuta să demonstreze că moartea surorii ei nu a fost o sinucidere. Având capacitatea de a recunoaște clar îngerii și demonii metiși care umblă pe pământ în piele de oameni, Constantine speră că trimiterea demonilor înapoi în Iad îl va ajuta să își câștige locul în Rai. Luna februarie la AMC este una plină de  filme premiate,  acțiune, povești cu happy end și lecții de viață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.