Blockbusterul (sau, dacă ar fi să îl cităm pe Oscar Isaac, couch-busterul) Triple Frontier a ajuns pe Netflix și este perfect pentru serile în care tot ce vrei este să te așezi pe canapea și să urmărești un film de acțiune bun.

Pe scurt, un grup de foști agenți ai Forțelor Speciale (BEN AFFLECK, OSCAR ISAAC, CHARLIE HUNNAM, GARRETT HEDLUND și PEDRO PASCAL) se reunesc pentru a plănui un jaf într-o zonă puțin populată din America de Sud, unde se întâlnesc mai multe granițe. Pentru prima oară în carierele lor de succes, acești eroi necunoscuți se implică într-o misiune periculoasă și personală. Dar atunci când evenimentele iau o turnură neașteptată și amenință să scape de sub control, abilitățile, credințele și principiile lor sunt testate într-o luptă epică pentru supraviețuire. Regizat de J.C. CHANDOR, nominalizat la Academy Award® (Margin Call, All Is Lost, A Most Violent Year) și scris de Chandor și MARK BOAL, câștigător al Academy Award® (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty).

Pentru că producțiile despre jafuri spectaculoase ocupă un loc special pe Netflix (și în inimile noastre), îți propunem mai multe filme și seriale în care personajele își unesc forțele pentru a da lovitura:

La Casa de Papel
Acest serial nu putea să lipsească din listă. Fabrica de Bani / La Casa De Papel a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, atunci când părțile 1 și 2 au fost lansate pe Netflix la nivel global în 2018. Opt hoți iau ostatici și se baricadează în Monetăria Regală a Spaniei încercând să manipuleze poliția pentru a-și pune în aplicare planul gândit de un geniu criminal.

Good Girls
Trei mame din suburbie orchestrează un jaf la magazinul local pentru a scăpa de problemele financiare și pentru a deveni independente. Împreună. Din distribuție fac parte: Christina Hendricks, Retta, Mae Whitman, Reno Wilson.

The Crew/ Braqueurs
În acest film francez, o bandă de jefuitori este forțată să execute un jaf îndăzneț pentru o puternică organizație criminală, după ce fac un pas greșit neașteptat.

Evil Genius – Povestea celui mai diabolic jaf bancar din America
Acest caz real și șocant începe cu moartea teribilă a unui curier de pizza care, având o bombă legată la gât, generează jefuirea unei bănci. Apoi, lucrurile devin ciudate.

The Italian Job
Un hoț genial pune la cale un jaf la Veneția, dar trădarea unui acolit declanșează dezastrul. Cu Mark Wahlberg, Charlize Theron și Edward Norton.

Trilogia Ocean (Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, Ocean’s Thirteen)
La nici o zi de la eliberarea sa condiționată, carismaticul Danny Ocean își face deja un nou plan: să fure din trei cazinouri peste 150 de milioane de dolari. Cu o distribuție de excepție (George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones), trilogia Ocean este disponibilă pe Netflix în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.