Din 24 aprilie, canalul Nickelodeon lansează primul serial despre gaming: Bobocii. Acesta va fi difuzat de luni până vineri de la ora 15:40 și urmărește povestea Silviei, o fată care nu știe nimic despre jocurile video și cu toate acestea, decide să îl ajute pe fratele ei, Erick, să intre și să câștige într-o competiție de e-Sports.

Silvia nu este foarte sigură în ce se bagă, iar pe măsură ce pătrunde în lumea Bobocilor (Noobees), echipa pe care o formează împreună cu Erick și alți prieteni, aceasta va avea de înfruntat mai multe probleme tipice sau mai puțin tipice ale adolescenților, cum ar fi faptul că se îndrăgostește de David, rivalul ei la joc, în timp ce încearcă să deslușească misterul transformării ei în avatarul ei de joc, Kosnika. Oare își va duce Silvia la bun sfârșit obiectivul?

Serialul promite aventuri pasionaților de gaming, dar și celor care nu sunt familiarizați cu această lume. Produs de Viacom International Studios (VIS) și 100 Balas, serialul reproduce atmosfera marilor jocuri, finalelor și competițiilor, inclusiv imagini spectaculoase dintr-una din cele mai faimoase ligi internaționale de e-sports care găzduiește turnee de „League of Legends“ și „Call of Duty“ și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.