Manou creşte într-o familie de pescăruşi şi de aceea se crede unul de-al lor. Se străduieşte să înoate, să pescuiască şi să zboare ca ei, dar nu pare prea talentat. Are să afle de ce odată cu participarea la cursa organizată în cinstea verii. Spre uimirea şi şocul lui, Manou află că a fost adoptat dintr-o familie de drepnele, păsări pe care pescăruşii se pare că le urăsc. Familia lui îi este alături şi-l preţuieşte ca pe unul de-al lor, iar fratele lui, pescăruşul Luc, îl admiră nespus.

Într-o noapte, Manou are probleme în apărarea ouălor şi şobolanii iau unul. Pescăruşii sunt furioşi, iar Manou este dat afară din grup. Deznădăjduit, el are şansa de a se întâlni cu Parcival, o bibilică ciudată, care nu poate să zboare, dar îi este un prieten de nădejde. Noii lui prieteni Yusuf şi Poncho îi dezvăluie secretele drepnelelor, iar întâlnirea cu frumoasa Kalifa şi atracţia pentru aceasta îi vor complica un pic aventurile. Miza e uriaşă, căci şobolanii fură ouăle de drepnea, o furtună uriaşă ameninţă pescăruşii, iar Manou trebuie să-i salveze pe toţi, curajos ca un pescăruş şi inventiv ca o drepnea.

“Manou – Aventuri în zbor” / Manou The Swift este o producţie a studioului de animaţie renumit pentru realizarea efectelor speciale pentru “Grand Budapest Hotel”, “White House Down” și “Independence Day 2”, iar personajele sunt dublate, în versiunea originală, de Kate Winslet, Willem Dafoe și Rob Paulsen si este distribuit în România de Cine Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.