În iunie ne plimbăm în timp cu Dark, vedem un viitor (posibil) apropiat cu Black Mirror și invățăm politica în Designated Survivor. Desigur, nu renunțăm nici la investigații cu Murder Mistery și Marvel’s Jessica Jones. Acesta este programul complet pentru luna IUNIE 2019 la Netflix:

Titluri Originale Netflix – România

 

01 IUNIE 2019

Arthdal Chronicles – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Cronicile din Asadal

Pe un tărâm mitic numit Arth, locuitorii orașului antic Arthdal și ai regiunilor învecinate se luptă pentru putere, în timp ce pun bazele unei noi societăți.

 

03 IUNIE 2019

Malibu Rescue: The Series – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE Titlu localizat: Salvamarii din Malibu: Serialul

După pregătirea de salvamari juniori, echipa Flounder revine pentru a face legea pe plajă, cu multă distracție și multe salvări pline de suspans.

 

04 IUNIE 2019

Miranda Sings Live…Your Welcome – COMEDII ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Miranda Sings live… Cu plăcere!

Vedeta video Miranda Sings și alter ego-ul său din lumea reală, Colleen Ballinger, împart scena într-un program special, cu multă muzică, magie și comedie.

 

05 IUNIE 2019

Happy!: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Happy! Sezonul 2

Aproape treaz și reabilitat, Nick își dă silința să fie un familist convins în timpul sărbătorilor de Paște, însă își fac apariția noi ticăloși, ceea ce amenință să-i dezlănțuie demonii personali.

Black Mirror: Season 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Oglinda neagră: Sezonul 5

Un joc video transformă o prietenie de-o viață, o companie din domeniul rețelelor de socializare se confruntă cu o criză în care oamenii sunt luați ostatici, iar o adolescentă se împrietenește cu versiunea virtuală a idolului ei, o vedetă pop.

 

06 IUNIE 2019

Alles ist gut – FILM NETFLIX Titlu localizat: Totul e bine

O femeie agresată sexual de cumnatul noului ei șef încearcă să se comporte ca și cum nu s-a întâmplat nimic, însă noaptea respectivă a marcat-o fizic și psihic.

 

07 IUNIE 2019

3%: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: 3%: Sezonul 3

Michele pune bazele unui sanctuar idilic pe Continent, care e deschis tuturor, însă atunci când se confruntă cu o criză, trebuie să conceapă un proces de selecție.

Tales of the City – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Cronici din San Francisco

Mary Ann, o femeie de vârstă mijlocie, revine în San Francisco la prietenii excentrici pe care i-a lăsat în urmă. Bazat pe cărțile lui Armistead Maupin. Cu Laura Linney.

Designated Survivor: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Designated Survivor: Sezonul 3

Kirkman își lansează campania electorală în mijlocul controverselor etice, incidentelor internaționale și amenințărilor teroriste din țară.

Elisa & Marcela – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Elisa și Marcela

În Spania anului 1901, Elisa Sánchez Loriga își asumă o identitate masculină pentru a se putea căsători cu femeia iubită, Marcela Gracia Ibeas. Bazat pe evenimente reale.

I Am Mother – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: I Am Mother

După o exterminare în masă, o fată crescută de un android într-un buncăr începe să pună întrebări după ce la ușa lor apare o femeie rănită. Cap de afiș: Hilary Swank.

The Chef Show – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: The Chef Show

Jon Favreau și Roy Choi colaborează cu bucătari profesioniști și prieteni din rândul celebrităților, purtând conversații delicioase, în timp ce gătesc mâncăruri sublime.

The Black Godfather – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Clarence Avant: Nașul muzicii afro-americane

Documentarul ne prezintă viața și realizările americanului Clarence Avant, producător muzical, antreprenor și producător de film.

Rock My Heart – FILM NETFLIX Titlu localizat: Rock, inima mea

O adolescentă dornică de senzații tari, dar care are o problemă cardiacă, se atașează de armăsar aprig și vrea să concureze într-o cursă hipică, în pofida bolii care-i amenință viața.

Pachamama – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII Titlu localizat: Pachamama

Atunci când o statuie sfântă dispare din satul său din inima Anzilor, un băiat care visează să devină șaman pornește într-o misiune curajoasă pentru a o salva.

Super Monsters Monster Pets – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII Titlu localizat: Supermonstruleții: Animăluțele de companie

Cu cât sunt mai mici, cu atât distracția e mai mare! Începeți seria de aventuri scurte și aiurite alături de Supermonstruleți și animăluțele acestora.

 

12 IUNIE 2019

Jo Koy: Comin’ In Hot – COMEDII ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Jo Koy: Păzea!

Comedianul Jo Koy se urcă pe scenă în Hawaii și ne spune părerea sa sinceră despre viața pe o insulă, despre etnii, rolul de tată și multe altele.

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Rolling Thunder Revue: O poveste despre Bob Dylan spusă de Martin Scorsese

Adevărul și mitul sunt estompate în experiența cinematografică realizată de Martin Scorsese despre turneul Rolling Thunder Revue al lui Bob Dylan, din toamna anului 1975.

 

13 IUNIE 2019

Jinn – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Djinn

O fată eliberează din greșeală un duh sub forma unui adolescent, însă are să afle că a dezlănțuit și o malefică entitate străveche care amenință lumea.

The 3rd Eye 2 – FILME NETFLIX Titlu localizat: Al treilea ochi 2

Lucrând la un orfelinat, Alia o întâlnește pe adolescenta Nadia, care susține că aude o voce în pereți. În încercarea de a găsi cauza, lucrurile scapă de sub control.

Kakegurui xx – ANIME ORIGINAL NETFLIX Titlu localizat: Kakegurui

Kirari desființează consiliul elevilor și propune un concurs la nivelul întregii școli. Totul e haotic și domnește spiritul de competiție.

 

14 IUNIE 2019

Unité 42 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Unitatea 42

Un polițist văduv aflat în fruntea unei unități care combate criminalitatea informatică face echipă cu o fostă hackeriță pentru a-i vâna pe ciberteroriștii din Belgia.

Leila – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Leila

Într-un viitor distopic, în mahalalele mizere aflate între comunitățile bine păzite, o femeie își caută fiica de care a fost despărțită în urmă cu doi ani.

Awake: The Million Dollar Game – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Trezirea! Un joc de un milion de dolari

După ce concurenții stau ore bune fără somn, prezentatorul James Davis îi poartă printr-o serie de încercări fizice și psihice pentru a vedea cine ia milionul de dolari.

The Alcàsser Murders – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Cazul surorilor din Alcàsser

Un studiu analitic al investigației cazului din 1992, când trei adolescente au fost ucise în Alcàsser, Spania, lăsând în urma lor un popor profund îndurerat.

Life Overtakes Me – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Sindromul resemnării

Realizatorii examinează o boală misterioasă numită „sindromul resemnării”, care-i face pe copiii refugiați în Suedia să ajungă într-o stare asemănătoare unei come.

Aggretsuko: Season 2 – ANIME ORIGINAL NETFLIX Titlu localizat: Aggretsuko: Sezonul 2

Retsuko are multe motive să-și consume nervii la karaoke: de la faptul că mama sa se bagă în treburile ei personale, până la apariția unui nou coleg de groază.

 

18 IUNIE 2019

Adam Devine: Best Time of Our Lives – COMEDII ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Adam Devine: Mai bine ca niciodată

Comedianul și actorul Adam DeVine semnează un program special de comedie plin de energie, susținut în orașul său natal, Omaha, Nebraska.

 

19 IUNIE 2019

Beats – FILME NETFLIX Titlu localizat: Ritmuri

Un copil-minune al hip-hopului și un impresar dizgrațiat se întâlnesc în cartierul South Side din Chicago și se ajută reciproc în lupta contra demonilor trecutului.

The Edge of Democracy – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Limita democrației

Combinând jurnalismul și autobiografia, o documentaristă ne prezintă trecutul politic răscolitor al Braziliei și modul în care acesta continuă să-i afecteze familia.

 

21 IUNIE 2019

Dark: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Întuneric: Sezonul 2

Pe măsură ce se apropie data Ultimului Ciclu apocaliptic, familiile din Winden descoperă că au un rol esențial în soarta lumii lor.

Girls Incarcerated: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Fete după gratii: Sezonul 2

Pe măsură ce se apropie data Ultimului Ciclu apocaliptic, familiile din Winden descoperă că au un rol esențial în soarta lumii lor.

Mr. Iglesias – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Dom’ profesor Iglesias

Fenomenalul comedian Gabriel Iglesias joacă în acest serial rolul unui bonom profesor de istorie la liceu care-i ajută pe copiii defavorizați, dar înzestrați.

Bolívar – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Bolívar

Această dramatizare înfățișează viața și iubirile liderului Simón Bolívar, care a ajutat mai multe țări să-și obțină independența față de Spania.

Jaoon Kahan Bata Ae Dil – FILME NETFLIX Titlu localizat: Iubire, încotro?

Tensiunile vin la pachet în această reprezentare a vieții de cuplu și pun stăpânire pe conversațiile din ce în ce mai acide dintre parteneri într-o seară în Mumbai.

GO! Vive a tu manera: Season 2 – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: GO! Trăiește în felul tău: Sezonul 2

Mía începe să aibă succes în cariera sa de cântăreață și încearcă să descopere adevărul despre tatăl ei. Însă gelozia lui Lupe amenință să le strice prietenia..

 

24 IUNIE 2019

Forest of Piano: Season 2 – ANIME ORIGINAL NETFLIX Titlu localizat: Pădurea pianului: Sezonul 2

După prima etapă a concursului Chopin, Kai și Shuhei se pregătesc pentru următoarea rundă și se gândesc la motivele pentru care iubesc muzica.

 

25 IUNIE 2019

Mike Epps: Only One Mike – COMEDII ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Mike Epps: Mike e numai unul

Comedianul la costum vine cu un nou spectacol special, plin de reacții la cald și judecăți la rece despre vârsta a treia în dormitor, striptease și întâlniri cu bande.

 

27 IUNIE 2019

Answer for Heaven – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Rupt din rai

Un înger căzut din cer trebuie să muncească și să trăiască împreună cu un reporter obsedat de ratinguri pentru a investiga crime într-un mediu de lucru foarte competitiv.

Daniel Sosa: Maleducado – COMEDII ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Daniel Sosa: Fără maniere

În cel de-al doilea program special al său, Daniel Sosa ne vorbește despre copilărie, tradiții mexicane și problema cu animația „Coco”.

 

28 IUNIE 2019

Dope: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Dope: Sezonul 3

Războiul împotriva drogurilor continuă în întreaga lume, din Los Angeles până în Rotterdam, iar dependenții și toxicomanii sunt prinși la mijloc.

Paquita Salas: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Paquita Salas: Sezonul 3

Unul dintre cei mai buni impresari din Spania anilor ’90, Paquita, caută acum cu disperare noi staruri după ce își pierde brusc cel mai important client.

The Chosen One – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Alesul

Trei medici tineri au fost trimiși într-un sat îndepărtat din Pantanal pentru a-i vaccina pe localnici, dar sunt prinși într-o comunitate izolată și plină de secrete.

Exhibit A – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Proba A

Investigațiile criminalistice sunt puse sub lupă în acest serial bazat pe fapte reale, care ne prezintă consecințele folosirii greșite a metodelor pseudoștiințifice.

Motown Magic: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE Titlu localizat: Magie în Motown: Sezonul 2

Un băiat simpatic, o pensulă magică și o lume colorată unde totul e posibil. Muzica dă startul aventurii!

7SEEDS – ANIME ORIGINAL NETFLIX Titlu localizat: Proiectul 7SEEDS

O fată sfioasă pe nume Natsu află că e membră a unui grup ales pentru a asigura viitorul omenirii. Toți trebuie să supraviețuiască împreună pe un Pământ schimbat.

 

URMEAZĂ ÎN IUNIE

Marvel’s Jessica Jones: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Marvel – Jessica Jones: Sezonul 3

În timp ce Jessica vânează un criminal în serie, Trish își pune la încercare noile puteri, iar Malcolm se confruntă cu o dilemă etică.

Trinkets – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Zorzoane

Un serial despre maturizare în care trei adolescente din cercuri sociale diferite formează o prietenie neașteptată datorită afinității lor comune pentru furat.

Titluri licențiate – România

 

01 IUNIE 2019

Good Luck Chuck Titlu localizat:  Charlie Talisman

Case 39 Titlu localizat:  Cazul 39

How the Grinch Stole Christmas Titlu localizat:  Cum a furat Grinch Crăciunul

Dinner for Schmucks Titlu localizat:  Cină pentru fraieri

An Officer and a Gentleman Titlu localizat:  Ofițer și gentleman

Dreamgirls Titlu localizat:  Dreamgirls

The Princess Bride Titlu localizat:  File de poveste

Good Luck Chuck Titlu localizat:  Charlie Talisman

Bad Santa 2 Titlu localizat:  Bad Santa 2: Aventura continua

Jigsaw J Titlu localizat:  igsaw: Moștenirea

Littlest Pet Shop: A World of Our Own: Season 1 Titlu localizat:  Animăluțele Littlest Pet Shop: O lume a noastră

The Smurfs: Collection 1 Titlu localizat:  Ștrumpfii

Hotel Transylvania 2 Titlu localizat:  Hotel Transilvania 2

Selfie Titlu localizat:  Selfie

Love Is a Story Titlu localizat:  Poveste de dragoste

Selfie 69 Titlu localizat:  Selfie 69

The Ring Two Titlu localizat:  Avertizarea 2

Reservoir Dogs Titlu localizat:  Profesioniștii crimei

Dumb and Dumber Titlu localizat:  Tăntălăul și Gogomanul

All the Money in the World Titlu localizat:  Pentru toţi banii din lume

The Post Titlu localizat:  The Post: Secretele Pentagonului

 

02 IUNIE 2019

What If?: Season 1 Titlu localizat:  Labirintul alegerilor

 

04 IUNIE 2019

Men on a Mission: 2019 Titlu localizat:  Bărbați în misiune

 

05 IUNIE 2019

iZombie: Season 5 Titlu localizat:  iZombie

 

06 IUNIE 2019

The Cell Titlu localizat:  Forțele de securitate

 

08 IUNIE 2019

Zodiac Titlu localizat: I se spunea Zodiac

 

09 IUNIE 2019

Frank & Lola Titlu localizat:  Frank și Lola

 

11 IUNIE 2019

Men on a Mission: 2019 Titlu localizat:  Bărbați în misiune

 

12 IUNIE 2019

iZombie: Season 5 Titlu localizat:  iZombie

 

13 IUNIE 2019

Queen of the South: Season 3 Titlu localizat:  Queen of the South

 

14 IUNIE 2019

Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer Titlu localizat:  Modesta mărire și tragica decădere a lui Norman

 

15 IUNIE 2019

Jupiter Ascending Titlu localizat:  Ascensiunea lui Jupiter

Office Christmas Party Titlu localizat:  Super party la birou

 

16 IUNIE 2019

Life Titlu localizat:  Viață, primele semne

 

18 IUNIE 2019

Men on a Mission: 2019 Titlu localizat:  Bărbați în misiune

The Affair: Season 4 Titlu localizat:  The Affair

 

19 IUNIE 2019

iZombie: Season 5 Titlu localizat:  iZombie

The Fate of the Furious Titlu localizat:  Furios şi Iute 8

 

21 IUNIE 2019

Mother! Titlu localizat:  Mama!

 

25 IUNIE 2019

Men on a Mission: 2019 Titlu localizat:  Bărbați în misiune

 

28 IUNIE 2019

Screwball Titlu localizat:  Stele căzătoare

 

30 IUNIE 2019

Get Out Titlu localizat:  Fugi!

Glee: Season 1-6 Titlu localizat:  Glee

Justice League Titlu localizat:  Liga Dreptății

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.