“Godzilla II Regele Monştrilor” ajunge din 31 mai pe marile ecrane

0
1089
Ascultă acest articol


După răsunătorul succes global al filmelor „Godzilla” și „Kong: Insula Craniilor”, din 31 martie se lansează pe marile ecrane un nou capitol MonsterVerse: „Godzilla II Regele Monștrilor”, o acțiune de proporţii epice care îl găsește pe Godzilla împotriva celor mai populari uriași din istoria culturii pop.

,,Godzilla a avut mereu o conotaţie mistică, iar filmele dedicate acestei creaturi sunt întotdeauna impresionante, distractive, chiar dacă sub tot acest haos monstrous şi această distrugere apocaliptică, producţiile dedicate acestui personaj sunt de fapt nişte alegorii. Aşa au văzut şi descris prima dată japonezii acest personaj, iar asta cred că a stat la baza longevităţii sale”, a declarat regizorul şi co-scenaristul „Godzilla II Regele Monștrilor” Michael Dougherty.

De această data Monarch, o agenție secretă care studiază o serie de relicve misterioase din mai multe zone de pe planetă, pierde controlul asupra cercetărilor în momentul în care mai mulți monștri legendari încep să se trezească la viață și să răspândească haos. Existența omenirii este amenințată în momentul în care anticele super specii de prădători luptă pentru supremație. Atotputernicul Godzilla se va confrunta cu Mothra, Rodan și inamicul suprem Ghidorah – bestia cu trei capete.

Regizat de Michael Dougherty, filmul îi reunește în rolurile principale pe Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler și Millie Bobby Brown. Scenariul este semnat de Zach Shields, în timp ce filmul este produs de Mary Parent, Alex Garcia, Brian Rogers, Thomas Tull și Jon Jashni.

O producție Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures, spectaculoasa aventură „Godzilla II Regele Monștrilor” are premiera pe marile ecrane din țară din 31 mai, în varianta 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.