Ascultă acest articol


NVIDIA a lansat un driver “Game Ready” pentruWolfenstein: Youngblood care oferă suport pentru noile lansate plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER. Noul driver Game Ready oferă performanțe optime și în jocurile Madden NFL 20 șiWolfenstein: Cyberpilot. Pe lângă acestea, driverul oferă suport pentru 3 noi monitoare G-SYNC compatible.

Toate driverele “Game Ready” de la NVIDIA dispun de certificarea Microsoft WHQL și sunt disponibile înainte de lansare sau din ziua lansării pentru majoritatea titlurilor majore. Driverele “Game Ready” sunt configurate pentru a oferi cele mai bune performanțe și un gameplay perfect.

Disponibilitatea plăcilor RTX 2080 SUPER

Plăcile grafice GeForce RTX 2080 SUPER sunt disponibile acum la nivel mondial. Ediția Founders Edition este disponibilă de pe site-ul NVIDIA, iar variante custom sunt disponibile de la ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY și Zotac. Placa grafică GeForce RTX 2080 SUPER oferă tehnologii avansate care permit utilizarea efectelor ray-traced în viitoare titluri blockbuster, precum Cyberpunk 2077 și Call of Duty: Modern Warfare. Plăcile grafice din seria RTX, inclusiv modelele din ediția SUPER, precum și desktop-urile și laptopurile dotate cu aceste GPU-uri vin la pachet cu un bundle cu jocurile Control și Wolfenstein: Youngblood.

Ecosistemul G-Sync Compatible se extinde

NVIDIA a anunțat că trei noi monitoare au primit validarea G-SYNC Compatible – AOC AG272FCX6, AOC AG272FG3R și HP 24X.

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și urmărește oferirea de consistență și educare a consumatorilor. Acesta oferă informații în legătură cu monitoarele entry level care oferă o bună experiență variable refresh rate (VRR).

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența cu monitoarele care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel “G-SYNC Compatible”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.