Ascultă acest articol


Cea mai apreciată emisiune al televiziunii E!, Keeping Up with the Kardashians, revine pe micile ecrane cu un nou sezon, cu numărul 17, din 15 septembrie, duminica de la 22:00.

După trădarea devastatoare de care a avut parte în sezonul precedent, Khloé încearcă să se adune pe măsură ce învață să se vindece și să se bucure de viața alături de micuța ei. În timp ce Kim așteaptă sosirea pe lume al celui de-al patrulea copil, primește un diagnostic care i-ar putea schimba viața. Ca în fiecare an, Kendall, Kylie, Kim și Kris participă la cel mai strălucitor eveniment al anului, MET Gala. Kylie îi pregătește lui Khloé o petrecere grandioasă pe care sărbătorita nu o va uita curând.

Nu lipsesc nici tensiunile provocate de un sfat venit de la Corey, iubitul lui Kris, și îndreptat către Scott. Pentru a calma spiritele, Kris propune o excursie în familie cu destinația Wyoming. Kim și Khloé își exprimă nemulțumirea, pentru că anumiți membrii ai familiei refuză să împărtășască diverse aspecte ale vieții lor cu publicul, iar ele promit să dărâme câteva ziduri prin acțiuni drastice. În fața tuturor minciunilor, familia Kardashian este hotărâtă să expună adevărul și să contrazică știrile false, demonstrând că împreună pot depășii orice obstacol.

Subscribe pe canalul de youtube Keeping Up with the Kardashians pentru recapitulări, scene memorabile și momente nedifuzate pe tv.

Keeping Up with the Kardashians este o producție Ryan Seacrest Productions și Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest este producător executiv pentru Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West și Khloé Kardashian sunt, deasemenea, producători executivi. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan și Amanda Weinstein sunt producători executivi pentru Bunim/Murray.

În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.