E! People’s Choice Awards – Best Romanian Influencer of 2019

0
5643
Ascultă acest articol


E! anunță astăzi începerea votării pentru ediția din 2019 a premiilor E! People’s Choice Awards, gala care celebrează toate formele de divertisment, votate de către fani.  Cu o acoperire impresionantă, pe multiple platforme, E! îndeamnă fanii din întreaga lume să voteze în cadrul celor 43 de categorii, inclusiv “The Movie of 2019,” “The Show 2019,” “The Album 2019” și “The Beauty Influencer of 2019”. Procesul de votare se derulează în intervalul 4 septembrie – 10 octombrie pe site-ul www.pca.eonline.com.

 Anul acesta, pentru prima dată în istoria acestor premii, E! People’s Choice Awards a deschis o secțiune dedicată României cu scopul de a familiariza publicul local cu programele internaționale. Best Romanian Influencer of 2019 este secțiunea specială, unde românii pot vota influencerul preferat în intervalul 4 septembrie – 10 octombrie. Nominalizații acestei categorii sunt:

Primii 3 influenceri care vor obține cele mai multe voturi vor pleca la Los Angeles și vor merge pe covorul roșu de la E! People’s Choice Award, unde influencerul preferat al României va primi trofeul și titlul de Best Romanian Influencer of 2019.

Gala E! People’s Choice Awards este transmisă în direct din Santa Monica – Barker Hanger în noaptea de duminică spre luni, 10 noiembrie, de la 4 a.m. și este precedată de E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards.

Jesse Ignjatovic și Evan Prager de la Den of Thieves alături de Wilshire Studios se întorc în rolurile de producători ai transmisiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.