Cel mai rapid laptop din lume, ASUS ProArt StudioBook One, dispune de puterea grafică a NVIDIA Quadro RTX 6000

Primul laptop din lume care dispune de placa grafică Quadro RTX 6000 se alătură celor 11 noi noi sisteme RTX Studio de la Acer, ASUS,HP și MSI

0
1379
Ascultă acest articol


NVIDIA și ASUS au anunțat astăzi integrarea plăcii grafice Quadro RTX™ 6000 în cel mai performant laptop din lume, ASUS ProArt StudioBook One. Laptopul se alătură celorlalte 11 noi sisteme RTX Studio lansate la IFA, cea mai mare conferință de produse electronice. Numărul total de sisteme RTX Studio a ajuns astfel la 39.

Quadro RTX 6000 stă la baza laptopului ProArt StudioBook One și le permite creatorilor de conținut să profite de puterea unei adevărate stații de lucru fără a fi limitați de biroul personal. Oriunde s-ar afla, creatorii de conținut pot accelera fluxurile de muncă intensive bazate pe calcul precum animațiile 3D, randarea fotorealistă, editarea în 8K, vizualizarea volumetrică și geofizică a seturilor de date, dar crearea de designuri fotorealistice în VR.

Sistemele RTX Studio care integrează NVIDIA Quadro RTX sau plăcile grafice GeForce RTX™ oferă caracteristici avansate precum ray tracing în timp real, inteligență artificială și accelerare video 8K RED pentru milioane de creatori de conținut și profesioniști IT.

“Stațiile mobile de lucru RTX Studio dispun de caracteristici de ultimă generație care oferă performanțe uriașe într-un format portabil, subțire,” declară Bob Pette, vice president of Professional Visualization la NVIDIA. “Creatorii de conținut și profesioniștii pot folosi sisteme de lucru mobile care integrează Quadro RTX 6000 pentru a se bucura de caracteristici avansate și performanțe RTX oriunde s-ar afla.”

ASUS ProArt StudioBook One combină performanța, portabilitatea, puterea plăcii grafice Quadro RTX 6000 și caracteristicile noii tehnologii NVIDIA “ACE”:

  • Memoria plăcii grafice de 24 de GB, ideală pentru seturi de date complexe și fluxuri de lucru multi-app.
  • Arhitectura NVIDIA Turing™ cu Nuclee RT și Tensor, care permit ray tracing în timp real, adaptive shading și tool-uri care se bazează pe inteligența artificială accelerarea proceselor de lucru profesionale.
  • Soluții avansate pentru răcire, cu vapor chambers din titan.
  • Tehnologie NVIDIA Optimus pentru trecerea rapidă între grafica implementată și cea integrată, în timpul folosirii aplicațiilor, fără să fie nevoie de repornirea acestora sau a sistemului.
  • Adaptor subțire de 300W, cu densitate și eficiență mare, care oferă o putere de încărcare.
  • Ecran profesional PANTONE 4K, 120Hz, Adobe RGB 100%, cu un contrast al culorilor spectaculos, oferind o grafică superbă.

“ASUS ProArt StudioBook One este primul laptop care integrează NVIDIA Quadro RTX 6000 într-o soluție mobilă, fiind cel mai rapid laptop din lume. Astfel, utilizatorii pot rula fluxuri de muncă complexe oriunde s-ar afla,” declară Samson Hu, co-CEO la ASUS. “Clienții noștri pot randa rapid animațiile, pot edita în timp real videoclipuri în 8K mult mai eficient decât până acum.”

Declarațiile partenerilor NVIDIA despre sistemele RTX Studio pot fi accesate aici.

Seria Acer ConceptD: Concepute pentru a oferi putere, colaborare și mobilitate

Acer a anunțat cele mai recente adiții pentru seria de laptopuri ConceptD, dintre care modelele ConceptD Pro, echipate cu plăci grafice NVIDIA Quadro®, create pentru performanțe înalte cu o autonomie a bateriei excelentă.

Seria Concept D – care permite creatorilor să profite de accelerarea de aplicații oferită de plăcile grafice NVIDIA RTX – include:

  • ConceptD 9 Pro și ConceptD 7 Pro, care integrează plăci grafice NVIDIA Quadro RTX 5000. Aceste laptopuri sunt concepute pentru animații și editarea de clipuri video.
  • Seria ConceptD 5 Pro, care integrează plăci grafice Quadro RTX 3000 și oferă o rezoluție 4K UHD, ideală pentru design-ul CAD și crearea de conținut 3D.
  • Concept5D, care integrează plăci grafice  GeForce RTX 2060, cu opțiuni de display de până la 4K UHD.

Desktop-urile RTX Studio sunt acum disponibile

Pentru creatorii care preferă desktop-ul, NVIDIA a mărit programul RTX Studio cu 6 noi desktop-uri RTX Studio de la Acer, ASUS, HP și MSI:

  • Acer ConceptD 900 și ConceptD 500, cu GeForce RTX 2070 sau Quadro RTX 6000.
  • ASUS ProArt Station D940MX și Mini PC ProArt PA90, cu GeForce RTX 2080.
  • HP Envy Desktop cu GeForce RTX 2060.
  • MSI Prestige P100 cu GeForce RTX 2060.

Toate desktop-urile RTX Studio dispun de plăci grafice Quadro sau GeForce RTX, procesoare Intel Core i7 9700 sau procesoare echivalente și memorie RAM performantă.

Mai multe informații despre NVIDIA Studio sunt disponibile pe https://www.nvidia.com/studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.