Cu ocazia promoției “1 + 1” de la Cineplexx Titan, valabilă până la data de 3 octombrie 2019, dăm drumul și la un concurs cu 3 invitații duble la film!

Câștigători: Sonia Lica, Cristina Stoica, Popescu Luiza

Răspuns: 15 august

Ce trebuie să faceți?

Trebuie să ne spuneți, la comentarii:

Din ce dată s-a deschis oficial Cineplexx Titan în București?

Concursul are loc în perioada 16 – 19 septembrie, iar pe 20 septembrie câștigătorii vor primi un mail și așteptăm reply cu numele și prenumele din C.I., adresa completă (și un număr de telefon) unde va fi trimisă invitația de către Cineplexx Titan.

Cineplexx Titan este localizat în București în Centrul Comercial Auchan și are o capacitate totală de 950 de locuri în șapte săli de cinema.

Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii și datele primite nu sunt făcute public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Datele furnizate vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru timiterea premiului prin curier și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe. Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

33 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.