Ascultă acest articol


Din 14 Noiembrie HAPPYCINEMA® îi așteaptă pe bistrițeni cu cele mai noi filme și cele mai bune oferte în 3 săli ultramoderne cu o capacitate de 364 de locuri. HAPPYCINEMA® din Bistrița Retail Park este primul cinematograf din România amplasat într-un strip mall și primul cinematograf din țară complet echipat cu proiectoare laser.

Printre filmele în premieră care pot fi urmărite în noiembrie la HAPPYCINEMA® se numără Bătălia de la Midway, Marea provocare: Le Mans’66, O nouă poveste de Crăciun, Doctor Sleep, Îngerii lui Charlie și animațiile Cenușăreasa și prințul misterios și Regatul de gheață II .

Pe 21 noiembrie bistrițenii pot participa la un eveniment cu totul special, pentru o singură seară. Happy Cinema va difuza filmul-concert Depeche Mode: Spirits in the Forest. Filmul regizat de colaboratorul artistic de lungă durată al lui Depeche Mode, regizorul și fotograful Anton Corbijn, spune poveștile a șase mega-fani Depeche Mode, în timp ce călătoresc spre Berlin din toate colțurile lumii pentru a vedea spectacolul final al turneului Global Spirit. Show-ul celor de la Depeche Mode va putea fi vizionat pe marele ecran doar pe 21 noiembrie. Trailer-ul poate fi vizionat aici:

Luna noiembrie va continua cu premiera mult așteptatei animații Regatul de gheață II. Din 22 noiembrie spectatorii vor păși în lumea magică a nordului alături de Elsa, Anna, Kristoff și Olaf.
Programul complet al filmelor poate fi consultat pe www.happycinema.ro

Planul tarifar este adaptat pentru diverse categorii de vârstă, iar promoțiile nu lipsesc. Prețurile pentru bilete încep de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de tariful redus de 14 lei/bilet în orice zi a săptămânii, cu excepția avanpremierelor. Iar în fiecare zi de miercuri, biletul costă 11 lei indiferent de oră, cu excepția avanpremierelor. Tarifele și promoțiile sunt disponibile pe www.happycinema.ro.

Happy Cinema își dorește să devină și în Bistrița un reper al culturii și divertismentului pentru întreaga familie, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D.

Prezent în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița, și din decembrie în Bacău, HAPPYCINEMA® are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România, devenind al doilea lanț de cinematografe din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.