Ascultă acest articol


Iarna aceasta, Comedy Central și Paramount Channel îți dau ocazia să iei o pauză de la agitația sărbătorilor, să te faci confortabil și să vizionezi cele mai îndrăgite filme și seriale.

Până pe 27 decembrie, Comedy Central îți dă întâlnire cu serialul Friends, de luni până vineri, de la ora 19.00.  De 25 de ani, Rachel, Ross, Chandler, Joey și Phoebe ne pun zâmbetul pe buze prin situațiile haioase sau absurde prin care trec sau ne fac să devenim melancolici prin dramele lor sentimentale.  Întâmplările trăite de simpaticul grup par a nu avea termen de expirate, iar glumele lor devin și mai haioase de fiecare dată când le reauzim.  Așa că pregătește-ți porția de popcorn și repetă versurile melodiei „I’ll be there for you”, pentru că gașca de prieteni din New York sunt gata să-ți învelească serile reci de iarnă.

Paramount Channel ți-a pregătit un program cu totul special pentru Crăciun, în perioada 24-26 decembrie. Începem maratonul filmelor de sărbători din Ajunul Crăciunului cu aventurile căpcăunului nostru preferat, alături de prietenii săi.  De la ora 14.55 poți urmări animația Shrek 2, urmat la 16.50 de Shrek 3 și Shrek Forever After de la ora 18.45. Seara se va încheia cu Maid in Manhattan, comedia romantică ce îi are în rolurile principale pe Ralph Fiennes și Jennifer Lopez.

În ziua de Crăciun trăim magia alături de Eddy Murphy în comedia Dr. Dolittle. Medicului veterinar John Dolittle i se schimbă viața când, aflat la volan, evită să lovească un câine. La scurt timp, el începe să înțeleagă limbajul pacienților săi, animalele. Dr. Dolittle 1 poate fi vizionat pe 25 decembrie de la ora 16.55, iar continuarea de la 18.45.  Pentru cei mai sentimentali dintre noi, de la ora 20.30, Paramount va difuza dramă romantică Ghost, cu Patrick Swayze,
Demi Moore și Whoopi Goldberg în rolurile principale.

Sărbătoarea continuă și pe 26 decembrie cu o selecție de filme pentru toate vârstele. De la ora 14.00, ne tolănim pe canapea și vedem Snow Day. Începând cu 15.55, urmărim povestea lui Spongebob și a prietenilor săi  în SpongeBob Movie Sponge Out of Water. De la 17.50 îl putem vedea pe Mel Gibson în clasicul What Women Want, urmând să încheiem seara cu Anger Management de la 20.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.