E! prezintă The Soup, lunea, de la 24:00

0
720
Ascultă acest articol


The Soup a fost pusă la foc, iar E! va difuza emisiunea de divertisment cu noua prezentatoare, actrița Jade Catta-Preta. Emisiunea săptămânală de divertisment este programată în zilele de luni, de la 24:00.

The Soup prezintă comentariile necenzurate a lui Catta-Preta despre cele mai importante evenimente din cultura pop. Emisiunea expune cu ajutorul unor clipuri, cele mai amuzante momente din televiziune și social media, inclusiv ale concurenței, emisiuni de zi sau show-uri de noapte, nelipsite fiind premiatele formate The Real Housewives și The Bachelor.

Jade Catta-Preta este un comedian, născută în Brazilia, care a cunoscut succesul în Los Angeles, New York și Brazilia. Susține spectacole de comedie în engleză și portugheză. A colaborat în producțiile MTV Girl Code și Punk’d, @Midnight de la Comedy Central și a avut un rol episodic în Modern Family și Jim Gaffigan Show.

În 1991 a avut premiera Talk Soup, show care a lansat carierele lui Greg Kinnear (Talk Soup host 1991–1995), John Henson (Talk Soup host 1995–1999), Hal Sparks (Talk Soup host 1999–2000) și Aisha Tyler (Talk Soup host 2001–2002). Relansat ca The Soup în 2004 cu Joel McHale ca și prezentator, seria are un loc special în cultura pop, cunoscutaă pentru umorul fără perdea, cu un total de peste 3300 de episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.