Ascultă acest articol


E! Entertainment va difuza sezonul cinci al seriei de success Total Bellas. Noile episoade urmăresc în continuare viața celor mai cunoscute gemene din wrestling: Nikki Bella® și Brie Bella®. În al cincilea sezon din Total Bellas, familia este mai importantă, Brie și Nikki au parte de momente unice, pline de fericire, dar și provocări pe măsură.

După despărțirea de John Cena, Nikki Bella se îndrăgostește de Artem (fostul partener din cadrul competiției Dancing with the Stars), iar acesta o cere în căsătorie în cadrul unei escapade romantice la Paris. Povestea de dragoste devine completă când Nikki află că este însărcinată.

Brie și Bryan fac eforturi considerabile pentru a ajunge la un compromis în relația lor și curând află că familia lor va mai avea un membru. Brie suferă un șoc când află că și Nikki este însărcinată, dar curând devine foare entuziasmată să experimenteze această perioadă unică alături de sora ei geamănă.

DESCRIERE VIDEO: După un test de sarcină negativ, Brie Bella și Daniel Bryan discută despre problemele de fertilitate și Brie îl acuză pe soțul ei că vrea un băiat pentru a-i duce numele mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.