Vă invităm cordial să petreceți luna mai cu DIVA și să luați parte la sezonul nunților!

Sezonul nunților aduce câte un film romantic, duminica, de la 16:00, începând din 3 mai.
Printre filmele romatice se găsesc și două premiere la DIVA: Ultima domnișoară de onoare (2019 – Last Bridesmaid, 3 mai) și Prietenă și mireasă (BFF Bride/From Friend to Fiance, 31 mai).

Becca (Rachel Boston) este mereu domnișoară de onoare, dar la nunta verișoarei ei se simte atrasă de Kyle (Paul Campbell), prezent la ceremonie în calitate de fotograf. Se pare că în curând o sa scape de titlul de Ultima domnișoară de onoare.

Când Ted (Ryan Paevey) se logodește, fata răutăcioasă din liceu, o alege pe cea mai bună prietenă, Jessica (Jocelyn Hudon), să organizeze evenimentul special. Problema este că sentimentele ei pentru Ted o încurcă. Deznodământul este în Prietenă și mireasă!

Seria de filme romantice include și titlurile: Mireasa perfectă (The Perfect Bride, 10 mai), Mireasa perfectă: Clopote de nuntă (The Perfect bride: Wedding Bells, 17 mai) și Aventură în doi: Căsătoria (All Of My Heart: The Wedding, 24 mai).

Anul acesta Sezonul nunților vine exclusiv la TV și aduce câte un film romantic, duminica, de la 16:00, începând din 3 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.