Ascultă acest articol


Jocul care a transformat lumea skateboardingului se întoarce! Tony Hawk și Vicarious Visions, studioul care a revigorat seria Crash, și-au unit forțele pentru a readuce fanilor versiuni remasterizate pentru primele două jocuri din seria Tony Hawk – Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Pentru a oferi sesiuni de gameplay deosebite, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 va reuni toate nivelurile originale, skaterii profesioniști și trucurile clasice pe care jucătorii și le reamintesc din anii ’90 și 2000 cu niveluri noi, recreate cu mare atenție, și cu o serie de melodii familiare precum Superman de la Goldfinger. Cu lansarea pe 4 septembrie 2020, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 revine remasterizat într-un singur pachet pentru PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, seria Xbox One de console inclusiv Xbox One X și pentru PC prin intermediul platformei Epic.

„Seria originală Tony Hawk’s Pro Skater este un factor important în evoluția trucurilor moderne de skateboarding și a inspirat mulți skateri profesioniști pe care îi știți și îi iubiți azi” a afirmat Tony Hawk. „Mă bucur să pot inspira o nouă generație de skateri, jucători și fani care pot susține creșterea acestui sport în continuare.”

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 include elemente iubite de fani ce au fost prezente pe parcursul întregii francize, cum ar fi trucuri clasice sau modurile multiplayer online și co-op local. De asemenea, modurile Create-A-Park și Create-A-Skater revin și ele. Editorul Create-A-Park include noi modalități de personalizare, iar fanii își pot alege acum skateri dintr-un registru amplu de talente precum Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareen Campbell, Jamie Thomas și Bob Burnquist.

„Să dobândim șansa de a readuce la viață cele două jocuri care au avut un impact enorm atât asupra comunității de jucători, cât și asupra sportului, a fost o experiență extraordinară pentru echipa noastră, mulți dintre ei contribuind chiar la dezvoltarea unor jocuri din seria originală”, a afirmat Jean Oneal, studio head la Vicarious Visions. „Am luat ceea ce vă era familiar și îndrăgit din jocurile originale și am implementat unelte creative avansate pentru a da ocazia jucătorilor să inventeze noi moduri de a interacționa cu titlul lor preferat. Suntem siguri ca va fi experiența supremă Tony Hawk’s Pro Skater pe care fanii au cerut-o de atâta timp.”

Pentru a sărbători acest anunț, Activision împreună cu @JablinskiGames au lansat pe YouTube începând de azi un prim clip video cu gameplay din faimosul nivel Warehouse. Fanii îi pot urmări pe Jack Black și Tony Hawk jucându-se împreună, comentând și criticând fiecare în stilul propriu.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 va fi disponibil pe 4 septembrie în format digital și fizic, iar ediția de colecție a jocului va include o placă de la Birdhouse. Mai multe detalii sunt disponibile prin intermediul www.tonyhawkthegame.com. De asemenea, urmăriți noutățile pe Twitter, Facebook și Instagram la @TonyHawkTheGame, precum și prin intermediul canalului YouTube la YouTube.com/tonyhawkthegame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.