Bazată pe romanul lui Wally Lamb, miniseria HBO I Know This Much Is True/ O parte de adevăr îi urmărește pe gemenii Dominick și Thomas Birdsey (Mark Ruffalo) într-o poveste despre trădare, sacrificiu și iertare.

Un nou episod din cele 6 ale serialului va fi disponibil în fiecare luni pe HBO GO și va fi difuzat la HBO de la ora 20:00.

O dramă în șase părți, în care Mark Ruffalo îi interpretează pe gemenii Dominick și Thomas Birdsey, I Know This Much Is True prezintă viețile celor doi frați. Dominick este zugrav și duce o viață solitară, însă după moartea mamei lor, rolul lui Dominick, ca protector și îngrijitor al lui Thomas, atinge un punct critic. Thomas, care suferă de schizofrenie paranoică, pune la cale un act înfricoșător de automutilare ca semn de protest față de războiul din Irak.

Serialul îl prezintă pe Dominick, care încearcă să-și salveze fratele după ce a fost internat și în timp ce descoperă încet istoria tragică a familiei lui.

Mark Ruffalo (Spotlight, Foxcatcher, The Kids Are All Right), nominalizat de trei ori la premiile Academiei Americane de Film, îi interpretează pe gemenii Birdsey. Alături de el, Melissa Leo (nominalizată la premiul Emmy® pentru producțiile HBO All the Way și Mildred Pierce, câștigătoare a premiului Oscar® pentru The Fighter), în rolul mamei gemenilor, “Ma” Concettina Birdsey; câștigătoarea premiului Emmy® Rosie O’Donnell este asistenta socială Lisa Sheffer; câștigătoarea premiului Emmy® Archie Panjabi (The Good Wife) este dr. Patel, noul psiholog al lui Thomas; Imogen Poots (That Awkward Moment) este Joy Hanks, iubita lui Dominick; Kathryn Hahn (Mrs. Fletcher) este Dessa, fosta soție a lui Dominick; John Procaccino este Ray, tatăl vitreg al lui Dominick și al lui Thomas; și Juliette Lewis este Nedra Frank, o femeie egocentrică angajată de Dominick să traducă povestea vieții bunicului său.

Din distribuție mai fac parte Rob Huebel, care e Leo, cel mai bun prieten al lui Dominick, Michael Greyeyes (True Detective) este Ralph Drinkwater, un fost coleg de școală de-al gemenilor care apare din nou în viața lui Dominick, Guillermo Diaz este sergentul Mercado, Marcello Fonte este Domenico Onofrio Tempesta, bunicul sicilian al gemenilor din partea mamei, Bruce Greenwood este doctorul Hume.

Producția I Know This Much Is True/ O parte de adevăr este scrisă și regizată de Derek Cianfrance.

Primul episod este deja disponibil pe HBO GO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.