Ascultă acest articol


Deși nu este încă joi, NVIDIA revine cu un nou update incitant: titlul Hyper Scape în Open Beta este disponibil începând de astăzi pe GeForce NOW! Intrați direct în Neo Arcaadia, fără să fie nevoie să descărcați jocul!

Membrii GeForce Now Free și Founder pot juca următorul battle royale de la Ubisoft în mod gratuit pe PC, Mac, SHIELD TV, dar și pe dispozitive Android chiar acum.

Luptă în districtele unice ale Neo Arcadia, un oraș virtual cu structuri impunătoare, care duc verticalitatea la un nou nivel. Explorați străzile, interioarele fascinante și acoperișurile clădirilor, în timp ce duceți la îndeplinire misiuni cu mize decisive. Mai mult, extensia de Twitch Crowncast a Hyper Scape, le permite urmăritorilor să voteze efecte diverse care au impact asupra jucătorilor, în timp real.

Jucătorii se pot înscrie aici pentru a accesa Hyper Scape Open Beta și pentru a juca pe Uplay PC gratuit, începând de astăzi. Apoi, pot porni GeForce NOW, iar membrii se pot juca Hyper Scape chiar acum, pe platforma GeForce NOW.

Nu ești încă membru GeForce Now? Înscrie-te pe GeForceNOW.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.