Ascultă acest articol


Festivalul de film horror și fantastic Lună Plină se amână pentru anul viitor. Festivalul ar fi trebuit să aibă loc între 20-23 august, în comuna Biertan din județul Sibiu.

”Din păcate am fost nevoiți să amânăm acest festival întrucât în zona Biertan există un posibil focar epidemiologic și atât noi, organizatorii, cât și autoritățile, ne-am gândit să nu riscăm în niciun fel sănătatea participanților sau a comunității locale. Am sperat până în ultimul moment că vom putea găsi o soluție pentru a organiza acest eveniment la care ținem foarte mult – însă am hotărât să nu sacrificăm experiența completă a festivalului care include pe lângă proiecțiile de film și o zonă de camping special amenajată, ghost-hunts, cine-concerte și tururi cu bicicleta prin împrejurimi.” declară Oana Giurgiu, directorul festivalului.

Participanții care au achiziționat deja bilete pentru ediția ce ar fi trebuit să aibă loc la Biertan vor primi banii înapoi, pe baza unui mail trimis pe adresa office@eventbook.ro.

Echipa festivalului este dedicată să găsească în continuare cele mai bune soluții pentru a organiza festivalul Lună Plină – primul eveniment din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror și fantastic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.