TENET din 26 august la cinematografele internaționale

„Tenet” va fi distribuit în România de către Vertical Entertainment.

0
1089
Ascultă acest articol


Este cel mai așteptat film al anului 2020, despre care criticii de film de la Empire Magazine spun că “Este excelent. Cinemaul la superlativ. Așa cum se întamplă cu toate filmele semnate de Christopher Nolan, este un argument pentru care există cinematografele”.

Noul filmul – spectacol cu o poveste originală de acțiune și Science Fiction semnat de Christopher Nolan, regizorul blockbusterelor Inception cu Leonardo di Caprio în rolul principal, Interstellar și a trilogiei Cavalerul Negru, o reinterpretare originală a supereroului legendar Batman.

Înarmat cu un singur cuvânt – Tenet – și luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul, întruchipat de actorul John David Washington, călătorește într-o lume crepusculară și se află într-o misiune de spionaj internațional care se desfășoară dincolo de timpul prezent.

Nu este vorba despre călătoria în timp. Ci despre Inversiune.

Din distribuția internațională a „Tenet” mai fac parte Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Martin Donovan, Fiona Dourif, Yuri Kolokolnikov, Himesh Patel, Clémence Poésy, Aaron Taylor-Johnson, cu Michael Caine și Kenneth Branagh.

Nolan a scris și regizat filmul, folosind un mix de tehnici specific IMAX® și 70mm pentru a aduce povestea pe marele ecran. „Tenet” este produs de Emma Thomas și Nolan. Thomas Hayslip a ocupat rolul de producător executiv.

Echipa de creație din spatele scenei lui Nolan i-a inclus pe: directorul de fotografie Hoyte van Hoytema, designerul de producție Nathan Crowley, editorul Jennifer Lame, designerul de costume Jeffrey Kurland, supervizorul de efecte vizuale Andrew Jackson și supervizorul de efecte speciale Scott Fisher. Partitura este compusă de Ludwig Göransson.
„Tenet” a fost filmat in multiple locații reale din șapte țări.

Warner Bros. Pictures distribuie filmul „Tenet” în cinematografe și IMAX pentru lansarea internațională începând cu 26 august 2020. „Tenet” va fi distribuit in România de către Vertical Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.