Ascultă acest articol


Pe lângă cele mai noi lansări Game Ready pe GeForce NOW, săptămâna aceasta Rocket League primește support pentru NVIDIA Highlights pe Epic Games Store, un nou demo Ghostrunner cu un nou nivel este disponibil și un nou joc pe care puteți sta cu ochii în octombrie.

Chiar dacă membrii pot oricând surprinde momente manual prin capturi de ecran sau înregistrare video, NVIDIA Highlights folosește tehnologia de recunoaștere a imaginilor și tiparelor pentru a identifica și captura automat fiecare gol, moment cheie sau victorie limită, totul în timp ce te joci. Clipurile capturate sunt stocate local, astfel pot fi editate, partajate sau pur și simplu te poți lăuda cu ele. Cu Highlights pe GeForce NOW, nu este nevoie să pui pauză acțiunii, pentru că sa fim serioși, ești prea ocupat să câștigi ca să te gândești daca s-a salvat înregistrarea.

Întoarcerea demo-ului Ghostrunner

Un nou demo a fost lansat săptămâna aceasta pentru Ghostrunner, noul joc care îmbină perfect teme post-apocaliptice și sci-fi. Jocul complet se va lansa pe 27 octombrie, dar un nou nivel este disponibil acum – disponibil pentru descărcare pe Steam sau prin GeForce NOW.

Watch Dogs: Legion în cloud la îndemâna ta

Mult anticipatul titlu din seria Watch Dogs, Watch Dogs: Legionse lansează pe 29 octombrie și va duce jucătorii într-o Londră în viitorul apropiat oprimată de oportuniști autoritari. Iar atunci când va fi lansat, va fi disponibil pe GeForce NOW. Trebuie doar să îl cumperi de pe magazinul tău preferat și sari în acțiune.

Game Ready pe GeForce NOW

Săptămâna aceasta sunt adăugate 4 noi jocuri pe librăria GeForce NOW, inclusiv Spellbreak, noul battle royale magic, free to play de la Proletariat. De asemenea, Hunt: Showdown se întoarce în cloud și suntem încântați să lucrăm cu Crytek la această lansare.

Lista completă de jocuri poate fi consultată mai jos.

Game Ready pe GeForce NOW

Nou pe GeForce NOW:

  • Spellbreak
  • Blade & Soul
  • Dungeon Siege

Înapoi pe GeForce NOW:

  • Hunt: Showdown

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.