Concurs: Câştigă invitații duble la orice film rulează la Cineplexx

Pentru rezidenții din București, Târgu Mureș, Sibiu și Satu Mare!

14
976
Ascultă acest articol


Cineplexx, SĂPTĂMÂNA 5 – 8 octombrie 2020: câte o invitație de câte două persoane la film orice film rulează în perioada 12 – 15 octombrie pentru București (Cineplexx Titan, Cineplexx Băneasa), Satu Mare (Cineplexx Satu Mare), Târgu Mureș (Cineplexx Târgu Mureș) și Sibiu (Cineplexx Sibiu).

DATORITĂ SITUAȚIEI CU PANDEMIA, PENTRU BUCUREȘTI INVITAȚIILE NU MAI SUNT VALABILE! 

Câștigători: Petho Agota Beata (Târgu Mureș)

Răspunsul la întrebare: Cineplexx

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail și să ne spuneți:

cum se numește cinematograful menționat în concurs și în care dintre orașe doriți să mergeți (dintre cele 4 disponibile)?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici.

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Un reprezentat de la Cineplexx va lua legătura cu câștigătorul pe mail pentru stabilirea detaliilor. Acestea vor putea fi folosite la cinematografele Cineplexx din cele 4 orașe disponibile.

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Câștigul constă în câte o invitație de două persoane pentru fiecare cinematograf Cineplexx și sunt disponibile la orice filmul care rulează în perioada menționată la Cineplexx. Programul îl găsiți pe Cineplexx.ro

Atenție ! Conform reglementărilor GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe. Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.