Octombrie este luna în care ne luăm la revedere de la două seriale apreciate de publicul televiziunii DIVA. Primul sezon al serialului Asistenți medicali se sfârșește duminică, 18 octombrie, de la 20:00 și HAWAII 5.O ajunge la final luni, 19 octombrie, de la 21:00

Episoadele finale ale primului sezon Asistenți medicali sunt programate duminică, 18 octombrie, de la 20:00. Am urmărit cum cinci noi asistenți medicali aflați la începutul carierei trebuie să își găsească echilibrul personal și profesional în atmosfera dinamică, emoționantă și uneori copleșitoare a unui spital. Sezonul 1 ajunge la final și promite să aducă două episoade pline de sacrificii, dileme morale și reușite pentru personajele principale.

Luni, 19 octombrie, de la 21:00, DIVA difuzează, în premieră în România, ultimele patru episoade din ultimul sezon al serialului HAWAII 5.O. Transmis în peste 200 de țări, îndrăgita serie, HAWAII 5.O, promite un final demn de un succes mondial. Timp de 10 sezoane echipa de elită condusă de Detectivul Steve McGarrett a luptat cu infracționalitatea din însorita insulă și a adus fanilor acțiune la cote maxime și peisaje de vis din spectaculosul paradis tropical. Acum, este timpul să își ia la revedere de la fani si plănuiește un final exploziv la care a participat chiar și Chuck Norris în rolul lui Sergentului-major Lee Phillips!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.