Ascultă acest articol


E! anunță astăzi că artista Demi Lovato va avea rolul de gazdă la ediția din 2020 a “E! People’s Choice Awards” transmisă live din Barker Hangar în Santa Monica, în noaptea de duminică spre luni, de la 4:00 am, și în reluare, pe 16 noiembrie, de la 18:00! Cântăreața și compozitoarea Demi Lovato este o figură dominantă în lumea muzicii și a fost prezentă la People’s Choice Awards timp de un deceniu, câștigând cinci trofee și 12 nominalizări în categorii precum “Favorite Female Artist” și “Favorite Music Fan Following”.

“Demi Lovato este o artistă apreciată internațional și suntem nerăbdători să o vedem pe scenă la ediția din 2020 a E! People’s Choice Awards”, a declarat Jen Neal, General Manager, E! News, Live Events & Lifestyle Digital. “Prezența ei plăcută și talentul incredibil vor face seara de neuitat.”

Demi Lovato a început 2020 cu lansarea piesei “Anyone” în cadrul galei de la premiile GRAMMY și a cântat imnul la Super Bowl revenind astfel în atenția publicului mai puternic ca niciodată. Ea își folosește talentul și în scopuri caritabile, precum parteneriatul cu Marshmello pentru piesa “Ok Not To Be Ok” lansată cu ocazia Global Suicide Prevention Day și recitalul de la Billboard Music Awards cu mesaj social, “Commander In Chief.”

În palmaresul de premii al artistei se găsesc și trofee MTV Video Music Award, ALMA Award, Latin American Music Award și GLAAD Vanguard Award pentru activism LGBTQ. A mai primit și nominalizări la GRAMMY Award, Billboard Music Award și Brit Award.

E! People’s Choice Awards este difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, începând cu Live From The Red Carpet de la 02:00 a.m. și continuând cu gala de decernare a premiilor de la 4 a.m. Ambele programe sunt reluate luni, pe 16 noiembrie de la ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.