Ascultă acest articol


Realizat în colaborare cu CD PROJEKT RED, mouse-ul Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition este companionul perfect pentru jucătorii care abia așteaptă să se aventureze pe străzile din Night City. Fanii sunt invitați să se pregătească de lansarea celui mai așteptat joc video din 2020 cu o ediție specială a celui mai bine vândut mouse ambidextru dezvoltat de Razer, care garantează experiența AAA.

Explorarea orașului va fi mai ușoară folosind perifericul bazat pe tehnologia Razer HyperSpeed, care asigură o performanță wireless stabilă și cu 25% mai rapidă decât alte tehnologii wireless. Senzorul optic Razer Focus+ garantează o acuratețe letală, având rezoluție de 20.000 DPI și 99.6% acuratețe a rezoluției, beneficiind și de funcții inteligente. Secretul imortalității este reprezentat de a doua generație de Razer™ Optical Mouse Switches, care asigură un timp de răspuns de doar 0,2ms. Putem concluziona că Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition oferă atât viteza cât și precizia necesare celei mai bune experiențe de joacă.

Având o greutate de doar 74 de grame, Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition include suport pentru tehnologia Razer Chroma RGB și este însoțit de stația de andocare Razer Chroma Mouse Charging Dock.

Pentru mai multe informații despre Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition vizitați acest link.
Accesoriile din dotare pot fi personalizate în stilul Cyberpunk 2077, prin intermediul Razer Customs, care oferă design-uri speciale pentru mouse mat-urile de gaming, Razer Gigantus V2 și pentru carcasele de telefon, Razer Arctech Pro.
DE CE: Anunțat în cadrul RazerCon 2020, Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition echipează jucătorii să facă față provocărilor din Night City.

Disponibil acum în mod exclusiv pe Razer.com și în locațiile retail Razerstore la prețul de 179,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.