Cineplexx a redeschis pofta de cinema cu popcorn dăruit în weekend

0
584
Ascultă acest articol


Cu toții suntem de acord că experiența de la cinema este inegalabilă, însă cum momentan nu mai este posibilă în contextul pandemic actual, din pasiune și dor de emoția trăită în fața marelui ecran, Cineplexx a oferit în weekend porții de popcorn cald tuturor iubitorilor de filme.

Cu o mașină de popcorn mobilă și folosind rețeta proprie cinematografului, echipele Cineplexx Băneasa și Cineplexx Titan au preparat și dăruit popcorn cald exact ca la cinema tuturor vizitatorilor care au trecut în weekend pe la mallurile Băneasa Shopping City, respectiv Iris Titan din Centrul Comercial Auchan.

Normele de igienă și siguranță au fost respectate cu strictețe, iar inițiativa a fost primită cu mult entuziasm și deschidere de un public numeros, dornic să se întoarcă în cinematograf și să se bucure din nou de gustul și mirosul irezistibile ale floricelelor, confortul fotoliilor și premierele filmelor pe care le așteaptă de mult timp.

Cu devotement constant față de industria pe care o reprezintă și față de publicul său, Cineplexx va continua să șustină acțiuni similare atât în București, cât și pentru locațiile sale din Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș, până când va veni momentul potrivit să își redeschidă sălile pentru a-și întâmpina oaspeții cu filme noi și experiența unică de cinema.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.