Toți eroii din Wild Rift vor fi disponibili gamerilor din România până pe 3 ianuarie 2021

0
704
Ascultă acest articol


La doar trei săptămâni de la premiera League of Legends: Wild Rift în Europa, jucătorii vor avea ocazia să testeze toți campionii din noul joc de pe mobile. League of Legends este unul dintre cele mai populare și recunoscute jocuri din lume, fiind unul dintre jocurile care a popularizat competițiile esports la nivel global.

Jocul, care a debutat în urmă cu mai bine de 11 ani, este jucat acum de sute de milioane de jucători din întreaga lume, iar odată cu lansarea lui Wild Rift, Riot, creatorii jocului, aduc ceea ce este mai bun din universul League of Legends pe dispozitivele mobile.

Odată cu deblocarea tuturor campionilor din universul Wild Rift, gamerii vor avea acces la aproape 50 de eroi. Atât jucătorii veterani, cât și noii veniți vor avea ocazia să experimenteze noi provocări.

De asemenea, până pe 3 ianuarie, jucătorii vor câștiga dublu Blue Motes – echivalentul Wild Rift al Blue Essence – moneda din League of Legends și dublu punctelor de experiență (XP) pe care jucătorii le primesc în timpul jocului.

Promoțiile încep de joi, 31 decembrie la ora 10:00 și se vor fi valabile până duminică, pe 3 ianuarie la ora 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.