AcasăRecenziiChilling Adventures of Sabrina – Sezonul 4

Chilling Adventures of Sabrina – Sezonul 4

"Încă un an sau sezon în care nu am avut acel crossover mult dorit între Sabrina şi Riverdale..."

Ascultă acest articol


Recent a apărut noul sezon de Chilling Adventures Of Sabrina pe Netflix şi deşi l-am văzut destul de repede, mi-a luat ceva să îmi adun gândurile în scris. Ca fan şi follower al acestui serial de când a început și fan al serialului original, Sabrina The Teenage Witch, chiar îmi doream încă un sezon. Şi acesta este finalul. Cel puţin pentru acest cast… cel puţin pentru această interpretare sau viziune.

Deja după 3 ani de zile de filmări toată distribuţia se vede comodă în personajele pe care le interpretează şi cum să nu majoritatea revine în formă. Ce nu mai este la fel de în formă sau proaspăt este plot-ul serialul care începe să sufere de fenomenul acela pe care l-am întâlnit în tot felul de seriale care şi-au depăşit pragul de bun venit şi vizita şi maşina de idei nu mai produce decât nişte linii de poveste generice şi neinspirate.

Despre primele părți:

Sezonul 4 sau partea a 4-a din Sabrina suferă grav de această maladie pe care seriale precum Teen Wolf, Sleepy Hollow sau chiar şi tot ce e DC în momentul de faţă, de la The CW, au avut-o într-un moment sau altul până la finalul lor inevitabil. Monster of the Week, cu nişte aventuri care par să nu fie prea elaborate, de parcă scenariştii au lucrat la jumătate de program şi pe bani mai puţini, ultimul şi finalul sezon din acest serial, cel puţin primele 5 episoade, din 8, sunt bântuite de acest fenomen.

Mici highlight-uri în fiecare episod le fac tolerabile şi faptul că am adorat personajele, majoritatea lor cel puţin, m-au făcut să stau să îl văd aproape dintr-o bucată. Şi cum ziceam, nişte cameo-uri, nişte personaje care nu te aştepți să le vezi, apar din nou şi parcă luminează un pic mood-ul serialului care părea să nu meargă nicăieri. Episodul 5 şi cred, episodul 7 sunt probabil cele mai bune din serial. Câteva plot-twist-uri nu au avut aşa impact cum probabil au crezut cei care l-au făcut şi asta din nou, a tras un pic în jos serialul.

Cel mai negativ lucru pe care îl am de comentat, fără spoilere evident, este finalul care deşi încheie tot, lasă un gust amar şi mai mult pare o palmă peste faţă fanilor doar că au vrut creatorii să închidă tot şi să arunce cheia până când altcineva va decide să o caute, să o găsească şi să redeschidă un nou capitol cu şi despre Sabrina. Încă un an sau sezon în care nu am avut acel crossover mult dorit între Sabrina şi Riverdale, căci în continuare fac parte din acelaşi univers şi cu asta am spus cam tot ce era de spus despre Chilling Adventures Of Sabrina. De recomandat? Nu cu prioritate. De văzut? Dacă ai văzut şi restul părților, evident. De plăcut? Tolerabil aş spune că este şi asta doar pentru că au adus 3 personaje foarte simpatice măcar pentru un episod întreg. Şi pentru că Sabrina s-a costumat în Sabrina din prima ei apariţie din 1962 în Archies Madhouse (Archie ăla din Riverdale, da). Şi deşi la vremea aia nimeni nu se aştepta să aibă mult succes a prins atât de bine că în 1971 a apărut şi primul comics Sabrina The Teenage Witch. Deci, dacă vă uitaţi, mare atenţie la costumul pe care îl poartă Sabrina în episodul cu “THE UNINVITED”, al doilea din sezon.

REVIEW OVERVIEW

Leave a review

Imagine
Interpretare
Regie
Scenariu
Sunet

Reviews (0)

This article doesn't have any reviews yet.
Silviu Tănase
Silviu Tănasehttp://MovieNews.ro
''What a Horrible Night to Have a Curse.''

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews (0)

This article doesn't have any reviews yet.