Poster și Trailer pentru Triburile Europei, la Netflix

Un nou timp. O nouă șansă. O nouă saga.

0
781
Ascultă acest articol


Serialul original german TRIBURILE EUROPEI se lansează exclusiv și la nivel mondial pe Netflix pe 19 februarie.

Creatorul Philip Koch: „TRIBURILE EUROPEI” este un tribut adus genului science fiction. Serialul descrie o lume captivantă care se redresează și, în cele din urmă, aduce un nou început plin de speranță pentru continent.” Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Robert Finster și Ana Ularu fac parte din distribuție. Aventura uimitoare sci-fi a fost realizată de producătorii Dark Quirin Berg și Max Wiedemann, precum și de Maximilian Vetter de la W&B Television.

În TRIBURILE EUROPEI, aventurile celor trei frați încep într-o Europă futuristă care a trecut printr-o catastrofă misterioasă. „În decembrie 2029, tehnologia a început brusc să o ia razna. Bam! Lumini stinse și întuneric. Asta a fost. Evul Mediu.” (Moise, recuperator de obiecte și singuratic, interpretat de Oliver Masucci). 45 de ani mai târziu, Europa este împărțită în microstate și oamenii trăiesc în triburi.

„Acum, triburile conduc continentul, Europa.” (Lordul Varvara din tribul Crows, interpretat de Melika Foroutan).

În centrul acțiunii se află cei trei frați Liv, Kiano și Elja din tribul pașnic Origines, care se separă în timpul unui atac. Liv, interpretată de Henriette Confurius: „Am crezut că putem trăi în pace pentru totdeauna. Dar ne-am înșelat. Familia mea este undeva acolo. Aș face orice pentru a-mi aduce familia înapoi”. Lăsați pe cont propriu, sunt uniți în special de lupta pentru supraviețuire și de dorința de a-și reuni familia: „Indiferent ce s-ar întâmpla, vom rămâne întotdeauna împreună!” (Kiano, interpretat de Emilio Sakraya).

Trei frați, trei destinații și speranța lor comună pentru o viață unită în libertate: „O mare amenințare vine în Europa. Trebuie să o oprim!” (Elja, interpretat de Ali Rashed). Își depășesc fricile, sunt curajoși și, în cele din urmă, trebuie să accepte asta „uneori, este nevoie de o faptă revoltătoare pentru a readuce istoria pe drumul cel bun” (David Voss din Crimson Republic, interpretat de Robert Finster).

Sinopsis

2074. După o catastrofă globală misterioasă, un război pornește între Triburile care au apărut din ruinele Europei. Trei frați din tribul pașnic Origine – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) și Elja (David Ali Rashed) – sunt separați și forțați să își găsească propriul drum în lupta plină de aventuri pentru viitorul acestei noi Europa.

Informații suplimentare

● O aventură sci-fi uimitoare și palpitantă în Europa anului 2074
● Serialul original german Netflix are 6 episoade și se lansează pe 19 februarie pe Netflix
● O producție W&B Television: Producătorii executivi sunt Quirin Berg, Max Wiedemann și Maximilian Vetter
● Creat de Philip Koch (showrunner, creator, regizor al episoadelor 1, 2, 6 și producător executiv)
● Regizorul episoadelor 3,4 și 5 este Florian Baxmeyer
● Din echipa de scenariști fac parte: Jana Burbach și Benjamin Seiler
● Distribuție: Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Melika Foroutan, Robert Finster și Ana Ularu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.