Hasbro lansează al 29-lea val de figurine Black Series

Seria conține 5 figurine: Hunter, Crosshair, Asajj Ventress, Bo-Katan și Elite Squad Trooper

1
830
Ascultă acest articol


Probabil unul dintre cele mai așteptate valuri de figurine Black Series, de la Hasbro, din acest an, deoarece conține personaje îndrăgite de colecționarii și fanii Star Wars, își v-or face apariția în magazine pe data de 01.06.2021, mai exact de ziua copiilor, tare nu?

Valul acesta este alcătuit din 5 figurine de 15.24cm din plastic, articulate, acestea fiind:

  1. Bo-Katan Kryze din serialul mult îndrăgit, The Mandalorian, la pachet cu 2x blaster pistols și cască
  2. Crosshair care include în pachet cască, blaster, sniper și rucsac
  3. Hunter include cască, blaster, cuțit și rucsac
  4. Asajj Ventress din Star Wars: The Clone Wars, cu 2 săbii laser în pachet
  5. Elite Squad Trooper pe care il v-om intalni in noua serie Star Wars: The Bad Batch, cu blaster

Primele 4 figurine sunt un must-have pentru orice colecționar și fan Star Wars deoarece acestea dispun de o serie de accesori fantastice, un sculpt atât detaliat cât și bine potrivit apariției lor în seriale.

Bo-Katan Kryze

B.K.K. este liderul clanului Nite Owls și fost locotenent de elită în Death Watch  vine la pachet cu cele 2 pistoale de tip blaster “Mandalorian Westar 35 STL”, jetpack-ul său, casca detasabilă cu antenă articulată și 2 tocuri în care îi poți pune armele. Nu vei fii dezamăgit de această figurină pentru că în alcătuirea sa dispune de articulațiile moderne și iubite de către colecționari. Mai jos am făcut câteva poze cu ea apoi vedeți o primă prezentare a acesteia:

Hunter

Hunter este liderul unității de clone commando “Clone Force 99” sau renumitul “The Bad Batch” și vine la pachet cu casca sa detașabilă, vibroblade-ul cu care distruge droizii în lupta de aproape, blaster-ul DC-17m și rucsacul specific clonelor commando plus pistolul DC-15s.

Crosshair

Crosshair este lunetistul unității de clone commando “The Bad Batch” și dispune de o armă cu lunetă 773 Firepuncher, cască detașabilă cu antenă articulată și blaster-ul DC-17m, în spate având rucsacul specific clonelor commando.

Asajj Ventress

Asajj Ventress este ucenica contelui Dooku și renumita vrăjitoare de pe Dathomir care vine la pachet doar cu cele 2 săbii laser cu care luptă în Clone Wars.

Elite Squad Trooper

Despre Elite Squad Trooper nu se știu prea multe, însă bănuiesc că ar fii un Covert-Ops Clone Trooper adus din legende în noul serial Star Wars: The Bad Batch. Ca figurină aceasta vine doar cu blaster-ul pe care îl întâlnim la orice clonă, DC-15s, iar sculpt-ul său lasă de dorit deoarece este unul vechi și nu tocmai potrivit, in concordanță cu un clone trooper, însă arată bine și poate Hasbro îl v-a îmbunătăți la următoarele wave-uri.

Pre-comenzile în afară vor fii livrate mai devreme, dar până atunci nu uita să verifici pe site-ul nostru partener 101jucarii.ro, în secțiunea “Star Wars”, cine știe, poate v-or fi aduse și la noi curând 🙂

Andrei Ene

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.