PlayStation anunță că lucrează la sistemul VR al noii generații, compatibil cu PlayStation 5

Jocul Ratchet & Clank pentru PlayStation 4 gratuit pentru o perioadă limitată.

0
531
Ascultă acest articol


În urmă cu mai bine de patru ani, PlayStation a lansat PlayStation VR, cu scopul de le oferi gamerilor noi modalități inovatoare de a se bucura de jocuri pe consola PlayStation 4. Astăzi, PlayStation anunță că lucrează la sistemul VR al noii generații, compatibil cu PlayStation 5, care va oferi o experiență de divertisment și mai imersivă, cu evoluții majore în ceea ce privește performanța și interactivitatea.

Una dintre inovațiile pregătite de PlayStation este noul controller VR, care va încorpora unele dintre funcționalitățile de top extrem de apreciate regăsite pe controllerul wireless DualSense. Printre jocurile care urmează să se lanseze se numără After The Fall, Sniper Elite VR, Humanity, dar și multe alte titluri.

Anunțul complet referitor la sistemul VR PlayStation al noii generații poate fi citit pe Blogul PlayStation – https://blog.playstation.com/2021/02/23/introducing-the-next-generation-of-vr-on-playstation/

De asemenea, PlayStation a anunțat că va continua inițiativa Play At Home și, începând de la 1 martie, gamerii de vor putea bucura de jocuri gratuite și de divertisment de top.

Începând cu 1 martie și până în luna iunie, PlayStation și Insomniac Games vor oferi gratuit, prin PlayStation Store, jocul Ratchet & Clank pentru PlayStation 4, pentru o perioadă limitată – din 1 martie ora 20:00 PST/ 2 martie ora 5:00 CET, până pe 31 martie la ora 20:00 PDT / 1 aprilie ora 5:00 CEST. Odată descărcat, jocul rămâne în biblioteca utilizatorilor.

Detaliile complete referitoare la inițiativa Play At Home pot fi accesate pe Blogul PlayStation – https://blog.playstation.com/2021/02/23/play-at-home-returns-four-months-of-offers-for-playstation-games-and-entertainment-begin-march-1/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.