La finalul lunii ferbuarie, FilmCafe a programat câteva producții cu acțiune explozivă, mister, dar și o comedie de zile mari. 

Bibliotecarul 3: Dracula și Pocalul blestemat”, programat pe 26 februarie, de la ora 20:10, este regizat de Jonathan Frakes și îi are în rolurile principale pe Noah Wyle și Bruce Davidson. Bibliotecarul Flynn Carsen recuperează piatra filosofală în cadrul unei licitații, dar la scurt timp își pierde iubita, ceea ce îi cauzează o cădere nervoasă. Sfătuit de prieteni să își ia o vacanță, Flynn pleacă la New Orleans, unde se îndrăgostește de o cântăreață franceză, Simone Renoir. La scurt timp află că fata este păzitoarea unei formule secrete care poate să reînvie vampirii. Între timp, fostul ministru rus al apărării, Sergei Kubichek caută o metodă de a-l învia pe Vlad Țepeș și de a forma o armată de zombi pentru a face din Rusia cea mai puternică țară din lume. Când Simone îi mărturisește că este vampir, Flynn se întreabă dacă nu cumva fata îl folosește pentru a-și mari puterile. Un film de acțiune și aventură ce a fost nominalizat la 3 Primetime Emmy Awards! 

O conspirație stă în centrul producției „Demolatorul”, difuzate pe 27 februarie, de la ora 20.00, care-l trimite pe polițistul interpretat de Sylvester Stallone într-un viitor aproape imposibil de înțeles. Stallone este polițistul John Spartan, pedepsit pentru o crimă pe care nu a comis-o și criogenizat pentru 36 de ani. Atunci când Simon Phoenix (Wesley Snipes), criminalul pe care Spartan îl prinsese, este eliberat din aceeași închisoare criogenică, Spartan este și el eliberat pentru a reîncepe jocul de-a șoarecele și pisica. Dar multe s-au schimbat în 36 de ani, iar Spartan nu ar ști de unde să înceapă căutarea fără ajutorul tinerei polițiste Lenina Huxley (Sandra Bullock), care-l învață să se descurce în viitor. Un film de acțiune devenit clasic, perfect pentru ultima sâmbătă din această iarnă. 

Filmcafe încheie luna februarie cu o porție zdravănă de râs și bună dispoziție, difuzând duminică, 28 februarie, de la ora 22:00, ”Harold and Kumar evadează din Guantanamo Bay”. În avion, în drumul spre Amsterdam, Harold și Kumar sunt confundați cu niște teroriști și sunt trimiși în Guantanamo Bay, dar nu pentru mult timp. Ei reușesc să scape și pornesc într-o călătorie de-a lungul țării pentru a-și dovedi nevinovăția și pentru a cuceri cât mai multe fete! Dar mai întai, cei doi vor trebui să păcălească familia Fed, să întreacă familia Klan și să se asigure de ajutorul primit de la Neil Patrick Harris. Aventura lor se dovedește a fi o cursă nebună cu cei mai căutati infractori ai Americii, dar și cei mai nebuni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.