Cei de la Beast Kingdom ne prezintă o statuetă de 8”/20cm reprezentându-l pe Heath Ledger în legendarul său rol din The Dark Knight, unde l-a interpretat pe Joker.

Figurina este realizată la scară 1/9 și are 28 de puncte de articulație, oferind fanilor și colecționarilor multiple posibilități de posing (postură).

Sculptura și pictura capului sunt realizate surprinzător de bine pentru o figurină din acest price range (~100 euro), expresia lui Heath Ledger fiind de neconfundat, însă, cea mai mare atenție a fost acordată hainelor cu care această figurină este îmbrăcată.

Astfel că avem cămașa reprezentativă împreună cu cravată, o vestă verde care se închide cu magneți, un sacou gri precum cel purtat în celebra scenă cu banca de la începutul filmului, ciorapi colorați, pantalonii dungați și puțin tociți cu lanțul atașat corespunzător, dar și celebrul pardesiu mov realizat dintr-un material foarte moale și plăcut la atingere. Cu adevărat impresionant consider că este nivelul de detaliu al întregii ținute, de la cusăturile realiste până la fiecare nasture în parte.

De asemenea, în același pachet regăsim și 4 seturi de mâini, 2 pistoale, o mitralieră, o bazooka, un cuțit tip briceag dar și 5 grenade pe care le putem atașa pardesiului în spațiul special realizat.

Împreună cu acestea, ne este oferit și un stand care ne va ajută în prezentarea statuetei.

Răzvan Ecxarcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.