Ascultă acest articol


Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial a anunțat astăzi ochelarii inteligenți Razer Anzu, primul produs Razer din categoria ochelarilor. Razer Anzu combină mai multe beneficii valoroase, precum protecția oferită de lentilele ce filtrează 35% din lumina albastră, protecția UVA/UVB de 99% grație lentilelor polarizate de ochelari de soare, controlul tactil și sistemul audio open-ear, toate aceste lucruri făcând din Anzu un produs unic.

Razer Anzu îmbunătățește experiența lucrului de acasă și transformă divertismentul digital și activitățile în aer liber în adevărate oportunități de a-ți pune în evidență stilul.

Sunetul wireless open-ear și tehnologia Razer ce oferă latență redusă prin Bluetooth le permit utilizatorilor să se bucure de o experiență mai captivantă și confortabilă atât atunci când lucrează, cât și atunci când se joacă. Design-ul ergonomic și greutatea de mai puțin de 48g facilitează confortul chiar și în scenarii de utilizare îndelungată, precum sesiunile de lucru de acasă. Ochelarii Razer Anzu vor fi disponibili pe Razer.com în două variante de design al ramei: fie dreptunghiulară, fie rotundă, ambele având un stil modern.

Pentru fiecare tip de ramă sunt disponibile două dimensiuni. Elementele de branding de pe ochelari sunt subtile și se află în apropierea balamalelor rezistente și flexibile, ce permit stocarea ușoară a ochelarilor.

“Razer Anzu modernizează categoria dispozitivelor portabile în ceea ce privește confortul și protecția împotriva luminii albastre și UV,” a declarant John Moore, Head of Sales & Marketing la Razer. ” Lansând Anzu, Razer pătrunde pe această piață într-un moment în care există un record de oameni care lucrează de acasă, iar atât soluțiile de protecție a ochilor, cât și comunicarea hands-free și funcțiile inteligente sunt acum la mare căutare.”

Protejează-ți ochii cu stil

Oamenii petrec nenumărate ore utilizând dispozitive mobile, laptopuri și monitoare de calculator atât pentru a lucra cât și pentru a se distra, iar toate aceste activități le expun ochii la lumina albastră dăunătoare. Razer Anzu este o soluție completă ce filtrează atât lumina dăunătoare produsă de dispozitivele digitale, cât și pe cea a soarelui, iar această adăugare a elementului de protecție în categoria de ochelari inteligenți, cu design modern, este extrem de utilă și necesară.

Pentru a atinge acest nivel de protecție, Razer Anzu integrează lentile ce filtrează 35% din lumina albastră pentru protecție în fața ecranelor, aspect ce reduce oboseala ochilor și îți permite să rămâi concentrat pe ceea ce contează, fie că este vorba de divertisment sau de muncă. Pentru activități în aer liber, în pachetul complet sunt incluse lentile polarizate ce pot fi montate în locul celor preinstalate, astfel protejând ochii de 99% dintre razele UVA/UVB.

Razer a realizat un parteneriat cu Lensabl, companie care oferă o reducere de 15% la lentilele pe bază de prescriptie pentru toți clienții care achiziționează Razer Anzu.

Lensabl este un magazin complet de soluții de protecție pentru ochi, ce oferă și un serviciu de top de înlocuire a lentilelor. Opțiunile online de testare a vederii le permit clienților să cumpere, înnoiască sau prelungească prescripțiile de ochelari prin intermediul unui PC sau smartphone, prin accesarea site-ului www.lensabl.com.

Ochelari moderni și discreți cu sistem audio open-ear cu latență redusă
Conexiunea Bluetooth 5.1 personalizată aduce o latență de 60ms, lider în industrie, pentru un sunet lin, lipsit de blocaje, ce îți permite să te afunzi în muzică fără a fi deranjat de întârzieri audio sau salturi. Un microfon omnidirecțional discret, alături de difuzoarele integrate în rama ochelarilor Anzu, oferă posibilitatea de comunicare hands-free oriunde te-ai afla.

Cu o autonomie de peste 5 ore dintr-o singură încărcare, Razer Anzu are capacitatea de a funcționa pe toată durata sesiunilor lungi de gaming sau de lucru. Atunci când sunt pliați și neutilizați, ochelarii intră într-un mod de conservare a energiei, ajungând la o autonomie stand-by de aproape 2 săptămâni.

Funcții cu adevărat inteligente

Pentru un control convenabil și intuitiv, interfața tactilă de pe laterala ramei Anzu permite schimbarea melodiei, oprirea sau pornirea redării, gestionarea apelurilor de tip conferință și activarea asistentului vocal al smartphone-ului. Experiența prietenoasă oferită de acest dispozitiv se extinde și atunci când vine vorba de aplicațiile disponibile pe Android și iOS, ce permit ajustarea EQ (cu modurile standard/claritate îmbunătățită/evidențiere a înaltelor), opțiuni privind latența, vizualizarea stării bateriei și posibilitatea de a efectua actualizări de firmware.
Disponibili în diferite mărimi și stiluri, ochelarii Razer Anzu au un design rezistent la stropi IPX4, ceea ce înseamnă că mersul la sală, stropirile din greșeală sau condițiile de ploaie nu vor fi o problemă. În pachetul produsului sunt incluși ochelarii Anzu Smart Glasses cu lentilele de filtrare 35% a luminii albastră preinstalate, lentile suplimentare polarizate cu protecție solară UVA/UVB, cablu de încărcare USB-A, material pentru curățare, și o carcasă ce permite stocarea ramei și a lentilelor suplimentare.

DESPRE RAZER ANZU

Lentile

• 35% filtrare lumină albastră
• 99% UVA/UVB, polarizate, de soare

Căști

• Difuzoare: 16 mm
• Greutate aproximativă: 43-48 g (43g dimensiune SM Dreptunghiulară, 44g SM Rotundă, 46 L Dreptunghiulară, 48 L Rotundă)

Microfon

• Model de captare: Omnidirecțional

Control tactil

• Control muzical: Redare, pauză, următoarea melodie, melodia anterioară
• Control apeluri: Răspunde, respinge, comută, închide
• General: Pairing, pornire, activare mod gaming, pornire asistent virtual de pe smartphone

Baterie

• Autonomie: Peste 5 ore*
* Poate varia în funcție de modul de utilizare.

Compatibilitate

• Dispozitive cu capabilitate Bluetooth
• Aplicație smartphone disponibilă pentru dispozitive Android și iOS

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

209.99 Euro

Lentile suplimentare ochelari de soare Razer Anzu: 34.99 Euro

Disponibili acum pe Razer.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.