Grand Cinema Digiplex

grand_cinema_digiplex

Despre:

Pregătește-te pentru o experiență cinematografică unică și lasă-te purtat într-o lume de poveste… și totuși atât de reală…

Grand Cinema Digiplex este situat în zona comercială Băneasa, într-o clădire complet nouă, adiacentă clădirii principale Băneasa Shopping City, fiind singurul cinematograf din zona de nord a Bucureștiului și din zonele invecinate. Cinematograful se întinde pe două etaje, având o suprafaţă totală de 14.000 mp (echivalentul a aproximativ două terenuri de fotbal) și peste 2600 de locuri pentru spectatori. Accesul la cinematograf se face dinspre galeria comercială, de la etajul 1.

Grand Cinema Digiplex este un complex cinematografic premium, echipat cu tehnologii de ultimă generație în materie de proiecție, sunet si iluminare, ce oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de optiuni. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafețe extinse de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate și locurile ultra-comfortabile, fac din Grand Cinema Digiplex destinația perfectă pentru vizionarea filmelor în cele mai bune condiții.

Contact:

Adresa: BUCUREȘTI, SECTOR 1, Sos. București-Ploiești, Nr. 42D, Baneasa Shopping City, Etaj 3, Camera 1

Fax: +40.213.060.658

Telefon Rezervări: +40.742.654.321

E-mail:

office@grandcinemadigiplex.ro

events@grandcinemadigiplex.ro

advertising@grandcinemadigiplex.ro

Website: www.grandcinemadigiplex.ro

Program cinematograf: DESCARCĂ