Cocktail – Pe marile ecrane din 18 aprilie

0
1524
Ascultă acest articol


Mai au rămas câteva zile până când Cocktail – noua super producție bollywoodiană distribuită de BML Movie Entertainment își va face debutul în cinematografele din România pe 18 aprilie. 

cocktail

Comedia ce a făcut furori peste hotare prezintă un triunghi amoros format din: Gautam, Meera și Veronica, care sunt cei mai buni prieteni, dar care au caractere total opuse.

Primul trailer al filmului Cocktail a primit un răspuns uimitor din partea utilizatorilor YouTube: peste 1 milion de vizualizări in primele 3 zile, filmul bucurându-se de succes la box-office în toate țările unde a fost lansat.

[pull_quote_center]„Cocktail nu a fost chiar în zona mea de confort, dar această abordare inconfortabilă m-a atras la poveste. Îmi place să mă joc cu emoțiile personajelor. Povestea scrisă de Imtiaz Ali era foarte adevarată și asta mi-a plăcut enorm. Nu era pretențioasă. M-am regăsit în multe ipostaze din Cocktail.”[/pull_quote_center]

spune regizorul Homi Adajania aflat cu Cocktail la al doilea film din carieră.

Filmul începe cu aventurierul Gautam (Saif Ali Khan) în avion. Acesta nu ratează nicio ocazie să se apropie de o femeie frumoasă. I se prezintă Meerei (Diana Penty), o femeie dulce și firavă, care este părăsită de soțul ei, Kunal (Randeep Hooda).

Situația se îmbunătățește pentru neajutorata Meera după ce aceasta o întâlnește pe Veronica, care îi oferă posibilitatea de a locui cu ea. Deși sunt firi total opuse, cele două femei acceptă să locuiască sub același acoperiș, la Londra. Gautam, care primește locul de muncă visat la Londra, se mută cu cele două fete.

Filmul definește frumos prietenia plină de fericire, de divertisment și de situații încurcate, împreună cu neliniștile amare prin care trec prietenii de regulă. Deși sunt total diferiți, cei trei sunt prietenii perfecți, care locuiesc sub același acoperiș. Totul până când apare dragostea. Prietenia perfectă devine confuză, iar dragostea devine complicată. Dar cu cine va rămâne Gautam în final? Să fie Veronica sau Meera? Sau vor rămâne toți trei?

În Cocktail îi vom vedea la cinema pe: Saif Ali Khan, Deepika Padukone, Diana Penty, Dimple Kapadia, Boman Irani, Randeep Hooda.

[pull_quote_center]“Cocktail are combinația perfectă de imagine și substanță ce îți aduce un aer de prospețime. Cu siguranță merită o vizită la multiplex!”[/pull_quote_center]

spune Saibal Chatterjee de la MoviesNDTV.com.

[pull_quote_center]“Cocktail este o comedie romantică cu care mergi la sigur. Are momente comice în prima parte a sa, iar în a doua parte lucrurile devin puțin mai dramatice.” (NotJustFilms.com)[/pull_quote_center]

Avanpremiera filmului Cocktail va avea loc pe 16 aprilie in Grand Cinema Digiplex și Cinema City Cotroceni.

Premiera filmului Cocktail va avea loc pe 18 aprilie 2014 în următoarele orașe: București (Cinema City AFI Palace Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cinema Union, Moviplex, Cinema Patria), Buzău (Cinema Dacia), Râmnicu Vâlcea (Cinema Geo Saizescu), Satu Mare (City Mall), Cluj-Napoca (Cinema Florin Piersic), Craiova (Cinema Patria), Târgu Jiu (Cinema Sergiu Nicolaescu), Târgu Mureș (Cinema Arta), Oradea (Cinema Palace și Cortina Cinema Digiplex).

Parteneri media: TVR 2, Cinemagia.ro, CineFan.ro, Cinemarx.ro, 121.ro, FilmReporter.ro, edgeandback.ro, MovieNews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.