Şapte cavaleri de onoare vin să-l susţină pe Josh Gad în cea mai recentă comedie – „The Wedding Ringer”

Din 30 ianuarie în cinematografe.

0
4496
Ascultă acest articol


O gaşcă de bărbaţi simpatici vin să cucerească publicul din România din 30 ianuarie. „Nuntaşi de închiriat / The Wedding Ringer” este cea mai nouă comedie ce spune povestea unui tip asocial, ce decide să-şi angajeze cavaleri de onoare pentru nuntă.

Orice om care se căsătoreşte are o mulţime de treburi de rezolvat înainte de ziua cea mare. Dar indiferent cât de stresant ar fi, el se poate baza pe un lucru: tipii care îi populează petrecerea de nuntă – de la cavalerul de onoare şi până la ceilalţi cavaleri – îl vor ajuta când e la ananghie, începând cu petrecerea burlacilor şi sfârşind cu toastul de nuntă.

The Wedding Ringer 1În timp ce majoritatea bărbaţilor au de unde alege un cavaler de onoare – dintre prietenii din copilărie, sau cei actuali, sau dintre rude – Doug Harris (Josh Gad – „Love and Other Drugs”, „The Internship”, „Thanks for Sharing”) – se află într-un impas groaznic, pentru că nu poate găsi pe nimeni care să joace acest important rol. După ce a trecut prin toată agenda lui de relaţii, Doug – care se află la două săptămâni distanţă de nunta sa cu frumoasa şi mult visata parteneră, Gretchen Palmer (Kaley Cuoco-Sweeting) – îşi dă seama că pur şi simplu nu are prieteni.

Acum îşi face apariţia Jimmy Callahan (Kevin Hart), patron şi director al firmei Best Man, Inc., o firmă care furnizează cele mai bune servicii de cavaleri de onoare şi care-l face pe cel mai asocial tip să pară un rock star înconjurat  de camarazi unul şi unul.

În timp ce nunta şi viitorul lui Doug atârnă de un fir de păr, acesta capătă încrederea pe care n-a avut-o niciodată. Ceea ce urmează în spumoasa comedie Nuntaşi de închiriat este o  întreagă poveste în care Jimmy şi echipa lui de nuntaşi de ocazie creează o mulţime de aventuri incredibil de hazlii, parează miliardele de teste la care-i supune socrii, pentru a duce la bun sfârşit cea mai îndrăzneaţă şaradă pe care au regizat-o până acum.

The Wedding Ringer 2

Nuntaşi de închiriat  este un film în regia lui Jeremy Garelick (The Break-Up) după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Jay Lavender (The Break-Up). Garelick a fost susţinut de producătorii Adam Fields (Limitless) şi Will Packer (Think Like a Man Too). Alături de Josh Gad şi Kevin Hart, în film apar Cuoco-Sweeting („The Big Bang Theory”, „The Last Ride”), Ken Howard (“30 Rock”), Cloris Leachman (“Raising Hope”), Jenifer Lewis (Think Like a Man Too), Mimi Rogers (“Two and a Half Men”) şi Olivia Thirlby (The Wackness).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.