Home / Aventură / Seventh Son
Seventh Son

Seventh Son

Tânărul Thomas îşi face ucenicia la Vraciul oraşului unde învaţă se se lupte cu spiritele malefice. Prima lui mare provocare este înfrângerea Mamei Malkin care scapă de recluziune în timp ce Vraciul este plecat.

RegizorSergey Bodrov

ScenariuCharles Leavitt, Steven Knight

Durata : 120 min

Lansare : 2 ianuarie 2015

Studio : Legendary Pictures

Clasificare : A.P 12

Actori :

Julianne Moore    …    Mother Malkin
Jeff Bridges    …     Master Gregory
Kit Harington    …     Billy Bradley
Alicia Vikander     …     Alice
Ben Barnes   …     Tom Ward

Sumar: “Tânărul Thomas îşi face ucenicia la Vraciul oraşului unde învaţă se se lupte cu spiritele malefice. Prima lui mare provocare este înfrângerea Mamei Malkin care scapă de recluziune în timp ce Vraciul este plecat.”  IMDB

Despre: În niște vremuri în care magia se întâlnește cu legendele, singurul războinic supraviețuitor al unui ordin mistic (Jeff Bridges, laureat cu Oscar), pornește într-o călătorie al cărei scop este să-l găsească pe eroul despre care s-a profețit că se va naște având puteri incredibile, ultimul cel de-al Șaptelea Fiu (Ben Barnes). Smuls din tihna vieții pe care tânărul o ducea ca fermier, acest erou fără voia lui acceptă fără prea mult entuziasm să se îmbarce într-o aventură îndrăzneață alături de mentorul său călit în bătălii aprige pentru a o învinge pe regina întunericului (Julianne Moore) și armata acesteia de asasini supranaturală pe care a asmuțit-o asupra regatului lor.

Regia îi aparține lui Sergei Bodrov, după un scenariu de Charles Leavitt și Steve Knight bazat pe o poveste de Matt Greenberg inspirată de seria de cărți “The Last Apprentice” de Joseph Delaney. Producătorii filmului sunt Basil Iwanyk, Thomas Tull și Lionel Wigram. Producători executivi sunt Jon Jashni, Brent O’Connor și Alysia Cotter, iar Jillian Share și Erica Lee, coproducători.

Seventh Son / Al Şaptelea Fiu este distribuit în România de ROIMAGE 2000 și va fi lansat în cinematografele din țară din 2 ianuarie 2015.

Postere:

Seventh Son

 

Instantanee:

Trailere: 

Puteți să ne scrieți și voi pe mail sau la comentarii și dacă ne place iți publicăm review-ul.

Vă rugăm votați. Părerea voastră contează!

About Lucian S.

All this time I'd thought we were strangers, and it turned out we knew each other intuitively, in our bones, in our blood. It was kind of romantic. Catastrophically romantic. (Gone Girl)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top