Home / Dramă / The Search
The Search

The Search

O femeie ce lucrează pentru o organizaţie non-guvernamentală (ONG) formează o relaţie cu un tânăr băiat din Cecenia, o ţară devastată de război.

RegizorMichel Hazanavicius

Scenariu : Michel Hazanavicius

Lansare : 19 decembrie 2014

Durata : 149 min

Studio : La Petite Reine, Worldview Entertainment, La Classe Américaine, Georgian Film Investment Group, Sarke Stu

Clasificare : A.P 12

Actori :

Bérénice Bejo    …    Carole
Annette Bening    …     Helen
Maksim Emelyanov    …     Kolia
Abdul Khalim Mamutsiev    …     Hadji
Zukhra Duishvili   …     Raissa

Sumar: “O femeie ce lucrează pentru o organizaţie non-guvernamentală (ONG) formează o relaţie cu un tânăr băiat din Cecenia, o ţară devastată de război.” IMDB

Despre: The Search / Căutarea spune povestea a patru personaje prinse în recentul război din Cecenia anului 1999. Patru vieţi din planuri total diferite sunt aduse la un loc de o spectaculoasă întorsătură a destinului.

Văzându-şi părinţii omorâţi de soldaţii ruşi pe uliţa din sat, un băieţel cecen fuge şi se alătură valului de refugiaţi. Astfel, ajunge să o întâlnească pe Carole, şefa misiunii EU în regiune şi, cu ajutorul ei, să-şi reia încet încet viaţa. În tot acest timp, sora sa mai mare, care a supravieţuit miraculos masacrului, îşi caută fratele printre miile de refugiaţi ceceni. Al patrulea personaj este Kolia, un tânăr recrut din armata rusă în vârstă de numai 20 de ani, care este complet depăşit şi, ulterior, complet transformat de război.

The Search / Căutarea  este distribuit în România de  Independenţa Film și va fi lansat în cinematografele din țară din 19 decembrie 2014.

Postere:

The Search

 

Instantanee:

Trailere:

Puteți să ne scrieți și voi pe mail sau la comentarii și dacă ne place iți publicăm review-ul.

Vă rugăm votați. Părerea voastră contează!

 

About Lucian S.

All this time I'd thought we were strangers, and it turned out we knew each other intuitively, in our bones, in our blood. It was kind of romantic. Catastrophically romantic. (Gone Girl)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top