Joi, 28 octombrie, Pro Video a lansat pe Blu-ray si DVD Totul despre sex 2, cea de-a doua parte a faimoasei pelicule, mult asteptata de fanele seriei. Incepand cu ora 19.30 un numar impresionant de persoane au luat parte, in Plaza Romania, la un fashion show cu adevarat fastuos.

Cabral, gazda evenimentului a reusit cu mult umor si buna dispozitie sa recreeze atmosfera glamour, dar atat de relaxata si vibranta a filmului Totul despre sex 2. Julia Jianu, Neylini, Jean de la Craiova si Andreea Patrascu s-au numarat printre cei care au urmarit cu mare placere prezentarea de moda semnata Famous Brands Gallery, Gap, Colin’s, Guess,Tommy Hilfiger si pusa in scena remarcabil de catre analistul de moda Alin Galatescu.

Pe langa concursurile cu numeroase premii oferite pe loc in cadrul evenimentului, toti cei care vor achizitiona pana pe 19 decembrie DVD-ul marcat cu un sticker special vor avea parte de multe alte surprize. O excursie la Milano pentru doua persoane sau patru vouchere de cumparaturi fiecare in valoare de 250 de euro, valabile in Plaza Romania sunt premiile pe care le puteti castiga inscriindu-va pe site-ul www.provideo.ro/totuldespresex2, pe baza informatiilor din flyer-ul aflat in interiorul DVD-ului.

Incepand cu 28 octombrie, Totul despre sex 2 este disponibil in toate retelele partenere Pro Video si pe magazinul online www.provideo.ro in patru formate deosebite: editia combo pack care include Totul despre sex 2 pe DVD si Blu-ray – 99.9 RON, editia speciala pe  doua discuri Totul despre sex 254.9 RON, pachetul cu Totul despre sex 1 si 2 – 89.9 RON, si nu in ultimul rand, editia de colectie limitata Christian Lacroix54.9 RON. Aici aveti toate detaliile : https://movienews.ro/2010/11/02/sex-and-the-city-2-blu-ray-si-dvd-provideo/

Parteneri media: The One, Acasa TV, Pro Cinema, Pro FM.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.