Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (19 noiembrie – 26 noiembrie)

0
3355
Ascultă acest articol


Noutatile saptamanii pe Blu-ray si DVD (19 noiembrie – 26 noiembrie).

Titlul original: The Expendables

Titlul romanesc: Eroi de sacrificiu

Regie: Sylvester Stallone

Distributie: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Steve Austin, Giselle Itie, Charisma Carpenter, Gary Daniels, Terry Crews

Gen: Actiune

An de productie: 2010

Pret recomandat: 49.9 RON

Au muschi lucrati, replici tari, femeile roiesc in jurul lor, barbatii ii invidiaza. Sunt cei mai mari eroi de actiune ai tuturor timpurilor. Si, in premiera absoluta, joaca impreuna in acelasi film. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis si Terry Crews se inarmeaza din cap pana in picioare si aduc pe marile ecrane o operatiune exploziva, intr-un film dur si plin de actiune: The Expendables / Eroi de sacrificiu. Barney Ross (Sylvester Stallone) este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlandu-si perfect emotiile, el nu a stiut niciodata ce inseamna frica. Este liderul si principalul strateg al celei mai temute echipe de soc alcatuita din razboinici perfecti, care traiesc pe muchie de cutit. Astfel ca atunci cand un personaj misterios pe nume Church (Bruce Willis) le ofera o misiune pe care toti o refuzasera pana atunci, Barney si mercenarii sai accepta fara ezitare. Aparent, este vorba de o operatiune de rutina avand ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodata lucrurile nu sunt atat de simple cum par, ajung rapid in bataia gloantelor fara sa stie daca mai au vreo sansa de supravietuire.

Titlul original: Salt

Titlul romanesc: Salt

Regie: Phillip Noyce

Distributie: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Auguts Diehl, Daniel Pearce

Gen: Actiune, Thriller

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat Blu-ray: 99.9 RON

Pelicula Salt o readuce intr-un thriller palpitant pe superba actrita Angelina Jolie. Acuzata ca este un spion rus sub acoperire, aceasta incepe o lupta dura pentru supravietuire, fiind nevoita sa se apere chiar de proprii colegi. Eforturile sale de a elucida misterul se preschimba in scene de actiune extraordinare, urmariri spectaculoase si adrenalina la maxim!

Titlul original: Camp Rock: The Final Jam

Titlul romanesc: Camp Rock: Competitia Finala

Regie: Paul Hoen

Distributie: Demi Lovato, Joe Jonas, Nick Jonas, Kevin Jonas

Gen: Comedie, Familie

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat Blu-ray: 99.9 RON

Mithchie Torres (Demi Lovato) se intoarce la Camp Rock, de data asta alaturi de verisoara ei, Riley Torres. In Tabara de rock 2: Competitia finala / Camp Rock 2: The Final Jam, Connect 3 stabileste ca tema taberei va fi inregistrarea. Cei prezenti trebuie sa-si compuna cantecele si cei mai buni vor primi o inregistrare profesionista a pieselor. Nu rata Tabara de rock 2: Competitia finala / Camp Rock 2: The Final Jam o comedie muzicala in care joaca si celebrii frati din trupa Jonas Brothers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.